Simona Ionescu / Redactor Șef

Khloe Kardashian, nemulțumită de cele 6 premii câștigate: “Oamenilor le este milă de mine”

Khloe Kardashian, nemulțumită de cele 6 premii câștigate: “Oamenilor le este milă de mine”
Deși a lipsit de la Premiile People's Choice 2024 din cauza unei migrene extreme, Khloe Kardashian împărtășit o serie de fotografii și videoclipuri pe contul său de Instagram. A folosit ocazia și pentru a-si arăta șocul în fața celor 6 premii câștigate în ultimii șase ani.

Cea de-a 49-a ceremonie a Premiilor People’s Choice a avut loc pe 18 februarie 2024, la Barker Hangar în Santa Monica, California. Găzduită de Simu Liu, emisiunea a fost transmisă în direct simultan pe NBC și E! și a fost difuzată în direct și pe Peacock. Marea absentă a fost chiar Khloe Kardashian, care a câștigat pentru al șaselea an la rând premiu. Vedeta și-a motivat lipsa printr-o migrenă care nu i-a dat voie să părăsească domiciliul. 

Cu toate acestea, Khloe le-a mulțumit pe Instagram celor 310 milioane urmăritori: „Nu pot să cred că am câștigat din nou premiul People’s Choice! Nu pot cu adevărat. Sunt incredibil de recunoscătoare și uimită,” spune ea într-un scurt videoclip.

Khloe, șocată de premii. Credea că oamenilor le este milă de ea

Vedeta a continuat prin a-și arăta uimirea pentru faptul că a câștigat al șaselea an la rând: „Asta nu are niciun sens pentru mine. În primii ani, am crezut ‘Trebuie să fie o coincidență, oamenilor le este milă de mine.’

Sursa foto: Instagram

Kardashian spune de asemenea că nu se simte “demnă”: „Dar acum, acesta este al șaselea an în care câștig. Al șaselea! Este destul de dificil pentru creierul meu să înțeleagă asta. Nu mă simt demnă. Vă iubesc atât de mult. Nu pot să cred că au trecut deja… șase ani. Serios?”. Vedeta mai spune și cât de emoționată este și recunoscătoare pentru emisiune: ”Și nu doar pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare pentru emisiunea mea, The Kardashians, vreau să spun că este cu adevărat atât de specială.”

Deși emisiunea “The Kardashians” a câștigat și premiul pentru Cel mai bun reality show, nicun membru al familiei Kardashian nu a participat la Gala de decernare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre