Simona Ionescu / Redactor Șef

Kim Kardashian e în suferință. Nu doarme noaptea din cauza zvonurilor ca divorțează de Kanye West

Kim Kardashian e în suferință. Nu doarme noaptea din cauza zvonurilor ca divorțează de Kanye West
Kim Kardashian a mărturisit că are probleme cu somnul, din cauza zvonurilor care spun că este gata să divorțeze de Kanye West.

Vedeta le-a cerut părerea celor aproximativ 190 de milioane de urmăritori ai săi pe Instagram Stories. Kim Kardashian a întrebat dacă ar trebui să încerce să se întoarcă la somn sau să meargă să facă sport.

„M-am trezit de la ora 4:45 dimineața. Să merg să încep un antrenament sau încerc să mă întorc la culcare?”, a scris vedeta din Keeping Up With The Kardashians.

Kanye West și Kim Kardashian divorțează?

Zvonurile care circulă pe internet spun că ea are probleme cu somnul din cauza disputelor cu soțul ei Kanye West. După cel mai recent episod bipolar al rapperului, este posibil să divorțeze de soția sa superstar.

Căsătoria super-cuplului din showbiz se pare că se află pe marginea prăpastiei după câteva luni agitate. La mitingul din campania electorală din Carolina de Sud din iulie, Kanye a făcut publică o poveste profund personală susținând că el și Kim Kardashian ar fi vrut să-și abandoneze fiica cea mare North.

https://www.instagram.com/p/CDy6AbSADPw/?igshid=1jhlm1ifepzah

Cu toate că mărturisirea a zguduit căsnicia cuplului, ei au încercat să o repare petrecând timp împreună într-o vacanță.

O prietenă a familiei a mărturisit că Kim Kardashian încă se gândește dacă să pună capăt căsătoriei sale.

„Kim are planificat întregul divorț, dar ea așteaptă ca el să treacă peste ultimul său episod de bipolaritate”, a declarat o persoană apropiată familiei Kardashian-West. 

Tulburările de bipolaritate ale lui Kanye West

Kanye West suferă de tulburare bipolară și recent a avut o altă criză, postând pe contul de Twitter un videoclip cu el însuși în care urina pe unul dintre premiile sale Grammy și a distribuit apoi datele de contact ale unui jurnalist.

„North sunt în război și îmi pun viața pr linie și dacă sunt asasinat să nu lași niciodată media să îți spună că nu am fost un om bun. Tu ești viața mea doar știi că te iubesc”, a scris Kanye pe Twitter, adresându-se fiicei sale North.

Nu este prima dată când rapperul stârnește controverse pe rețelele de socializare. După lansarea în lacrimi a campaniei sale electorale, el a lansat o mulțime de mesaje pe Twitter, pe care le-a șters ulterior.

Printre acestea se număra afirmația că el vrea să divorțeze de Kim Kardashian și a sugerat că ea ar fi fost infidelă, înșelându-l cu colegul de breaslă Meek Mill.

Sursă foto: Instagram, Mirror

Doliu în lumea muzicii. O celebră cântăreață a murit prematur

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre