Simona Ionescu / Redactor Șef

Kira Hagi recunoaște că a fost „un copil obraznic”. Fiica regelui fotbalului a povestit despre prima iubire

Kira Hagi recunoaște că a fost „un copil obraznic”. Fiica regelui fotbalului a povestit despre prima iubire
După nunta lui Ianis Hagi, Gheorghe Hagi mai are încă un motiv de bucurie. Fiica sa i-a spus un Da hotărât iubitului său. Invitată în podcast-ul lui Marius Tucă, tânăra actriță a povestit despre prima iubire.

Prima iubire a Kirei Hagi a fost la 12 ani. S-a îndrăgostit de un băiat la fel de timid ca și ea și a apreciat cel mai mult la el simțul umorului.

Kira Hagi: „Dacă personajul are un tic sau ceva fizic, de acolo încep fișa”

Simțul umorului este una dintre calitățile pe care, spune Kira, le apreciază foarte mult la o persoană. Recunoaște că e o persoană timidă și emotivă, dar acest lucru nu a încurcat-o niciodată în meseria ei.

„Pe scenă tot eu sunt, dar implică multe ore de muncă, când lucrezi la o piesă sunt vreo 60 de ore de repetiții și nu sunt aceleași emoții.

Când construiesc un personaj sunt tot varianta mea, dar mă îmbrac în pielea personajului. Încerci să înțelegi personajul, să te pui în situațiile lui. Dacă personajul are un tic sau ceva fizic, de acolo încep fișa”, i-a spus Kira lui Marius Tucă.

„Am fost un copil foarte curios și obraznic”

Kira Hagi, destăinuiri în podcastul lui Marius Tucă

Kira își amintește cu drag de copilăria frumoasă și spune „că am fost un copil tare curios și toți oamenii pe care îi întâlneam m-au ajutat să prind încredere în mine și să nu mai fiu atât de obraznică”. I-a rămas în suflet arhitectura turcească, „pentru că cei șapte ani i-a trăit acolo” și se gândește adesea la apartamentul micuț în care a locuit în Turcia.

„Ador arhitectura brâncovenească”

„Un apartament sigur unde mă simțeam ocrotită. Eu sunt o persoană care ador arhitectura brâncovenească și în ea mă regăsesc, pentru că și casa noastră din România este construită în acest stil”, susține tânăra.

Scrie despre viața ei. „Am niște caiete în care notez de la cinci ani. Luam enciclopedii din casă și în funcție de ce citeam, scriam diferite notițe. Lucruri despre viața mea, dar pe care nu le-aș publica niciodată”.

Prima dragoste a fost la 12-13 ani

S-a îndrăgostit prima dată pe la 12-13 ani de un băiat timid la fel ca ea. „Doi timizi…. avea un simț al umorului extraordinar, ceea ce eu apreciez în fiecare om, mi se pare că e un atuu, mai ales în dragoste”, a mărturisit vedeta.

Cele mai importante persoane din viața rămân membrii familiei, „apoi niște prieteni care au fost și rămân niște mentori pentru mine. Și eu cred că din tot sufletul că mentorii îți formează cariera și viața”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre