Simona Ionescu / Redactor Șef

Kylie Jenner face o nouă intervenție estetică? Fanii cu ochi de vultur au întrebări

Kylie Jenner face o nouă intervenție estetică? Fanii cu ochi de vultur au întrebări
Cea mai recentă actualizare pe rețelele de socializare a lui Kylie Jenner a stârnit furori. Vedeta strălucea într-un Rolls Royce roz personalizat.

Tânăra în vârstă de 22 de ani nu a comentat știrile legate de reality show-ul familiei sale Keeping Up With The Kardashians dar, în schimb, a postat o serie de selfie-uri extravagante.

Fanii au observat o schimbare la buzele lui Kylie Jenner

A purtat piese scumpe de designer, inclusiv o pălărie roz Prada, care se potrivea cu o geantă mini Birkin. Mama mândră a fiicei Stormi, în vârstă de doi ani, părea plină de încredere în timp ce privea seducător în cameră.

Buzele ei perfecte nu au trecut neobservate de fanii cu ochi de vultur, care s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a împrăștia complimente.

„Ea literalmente devine din ce în ce mai hot. Și are și buze noi”, „Da, regină! Arată mai bine cu buzele mai pline. Sexy”, „Ți-ai făcut ceva la buze!”, au spus fanii.

 

În timpul sarcinii sale secrete cu Stormi, mai multe surse au spus că a încetat să își mai adauge în buze acid hialuronic.

„Kylie s-a îndrăgostit cu adevărat de aspectul natural și a dorit mai mult din asta, așa că a decis să nu mai pună acid în buze”, a spus o prietenă de a lui Kylie Jenner.

Kylie nu vrea sa comenteze subiectul Keeping Up With The Kardashians

Dar de atunci se pare că Kylie s-a răzgândit. În timp ce o parte din fanii ei discutau despre buzele proaspăt injectate, alții au atacat-o pe vedetă pentru că nu comentează sfârșitul serialului Keeping Up With The Kardashians.

„Ugh, așa că va evita să vorbească despre sfârșitul KUWTK și va face doar poze cu ea însăși? Uh, bine atunci”, „Kylie poți să nu mai pozezu și te rog să vorbești și tu despre sfârșitul KUWTK! Cum se face că toți ceilalți din familia ta au făcut acest lucru și nu ai făcut-o? Nerecunoscătoare… ”, au spus fanii furioși.

Sora mai mare a lui Kylie, Kim, a lăsat fanii șocați și cu sufletul la gură după ce a anunțat că spectacolul se va încheia după 20 de sezoane și 14 ani, în 2021.

Dieta cu struguri. Te poate ajuta să slăbeşti

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre