Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf face pe nevinovatul. Nu vrea să vorbească de fosta soție de dragul lui Bebeto, dar îi cară palme în stradă. Declarații halucinante

Laurențiu Reghecampf face pe nevinovatul. Nu vrea să vorbească de fosta soție de dragul lui Bebeto, dar îi cară palme în stradă. Declarații halucinante
La scurt timp de când a ajuns la poliție alături de Anamaria Prodan după ce s-au bătut în mijlocul străzii, Laurențiu Reghecampf a dat prima declarație.

Laurențiu Reghecampf a avut prima reacție după scandalul fără precedent dintre cei doi.

Laurențiu Reghecampf face pe nevinovatul. Nu vrea să vorbească de fosta soție de dragul lui Bebeto, dar îi cară palme în stradă

Într-o declarație pentru Gândul, Laurențiu Reghecampf a încercat să-și spună părerea despre episodul recent, care nu-i face deloc cinste, în care și-a lovit fosta parteneră de viață. Antrenorul a punctat doar faptul că va face orice pentru fiul său, afirmând că nu vrea să spună mai mult, pentru că-și iubește copilul prea mult și vrea să-l protejeze.

„Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe”

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a fost declarația dată de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan e de altă părere

Pe de altă parte, Anamaria Prodan spune că Reghecampf ar fi ajuns la casa ei din Snagov sub influența băuturilor alcoolice și a vrut să-l ia pe Bebeto cu forța pentru a participa la botezul copilului pe care-l are cu noua iubită, Corina Caciuc. ”Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie.

A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe i-a zis că nu pleacă nicăieri cu el. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre