Violență extremă! Iată filmarea cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Violență extremă! Iată filmarea cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Imagini de-a dreptul halucinante surprinse în timpul unei scene petrecute între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au devenit publice sâmbătă. Pentru oricine avea dubii că cei doi mai au un dram de decență, a devenit evident că acest lucru este departe de adevăr. Prodanca și Reghecampf au ajuns să se bată în plină stradă, ca golanii.

Fanatik.ro a intrat în posesia imaginilor cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf care s-a petrecut pe stradă, între cele două mașini ale lor, oprite mai mult sau mai puțin regulamentar. Imaginile, de o violență maximă,  nu sunt recomandate oamenilor sensibili, ele având un puternic impact emoţional. Potrivit sursei citate, scenele s-au petrecut vineri, 23 septembrie 2022, la Snagov.

Din filmare se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește în repetate rânduri în față pe celebra impresară. E orbit de nervi, nu ține cont că agresează o femeie, mama fiului său, cea pe care a declarat ani la rând că o iubește mai mult decât soarele și luna de pe cer. Nu ține cont nici că e pe stradă, ziua, și că, în orice moment, scena putea fi filmată. Ceea ce s-a și întâmplat.

În clipul de 27 de secunde se vede cum ehnicianul o ia de păr și o trage în toate direcțiile pe Anamaria Prodan. Este la un pas să o dea cu capul și de o mașină parcată în apropierea locului unde s-au luat la bătaie. Cei doi par a fi într-un ring de box, pentru că loviturile pornesc și de la Anamaria Prodan. După ce încasează câteva palme de la Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan ripostează și ea cu un pumn direct în fața lui Laurențiu Reghecampf.

Ambii soți se lovesc reciproc și se aude Anamaria Prodan suferă de la loviturile încasate. „Mă omori!” a strigat ea. Imaginile au ajuns la poliție, unde a fost deschis dosar penal în urma altercației dintre ei.

Declarații după eveniment. Fiecare are propria versiune

Amintim că Anamaria Prodan a relatat scandalul de vineri seara, spunând că Laurenţiu Reghecampf mirosea a alcool. Ea a mai spus că se teme pentru viața ei. De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf a declarat pentru Gândul: „Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”.

La câteva ore distanţă după ce Fanatik.ro a publicat, în premieră imagini video cu bătaia de la Snagov dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Prosport a publicat imagini suplimentare ale violentului incident, un video de un minut și 23 de secunde, care poate fi urmărit aici.

Despărțire scandaloasă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o despărțire urâtă, un divorț cu cântec și nu de puține ori victime colaterale au picat copiii lor din căsnicile anterioare, dar și fiul lor, Bebeto.

În seara zilei de vineri, tensiunile dintre cei doi foști parteneri au atins apogeul. S-au luat la bătaie în plină stradă, iar martor – cât și victimă- a fost șoferul impresarei.

Portivit unor surse bine informate, Reghecampf a venit la domiciliul ei pentru a-l lua pe Bebeto. Duminică are loc botezul micuțului Liam, copilul pe care Reghe îl are cu amanta pentru care a părăsit-o pe Prodan, iar acesta dorește ca fiul lui să-i fie alături la eveniment.

Furioasă, ea a început să-i reproșeze că nu a venit să-l vadă de foarte mult timp și că îl ia pe Bebeto doar ca să-și facă imagine. A urmat un schimb de replici, însă Anamaria Prodan a început să strige la Reghe, urmând o ploaie de injurii la adresa Corinei Caciuc.

Antrenorul i-a dat replici usturătoare, cum că iubita lui Corina e de zece ori mai bună, apoi s-au șantajat reciproc amenințându-se că se vor turna unul pe altul în privința unor afaceri. La momentul „Corina”, care se petrecea în buclă, Anamaria i-a dat o serie de palme lui Reghecampf, iar acesta a ripostat, luând-o de păr și trântind-o la pământ.

Incidentul a fost filmat de șoferul impresarei, iar când acesta a fost surprins de Laurențiu Reghecampf că înregistra, a încasat și el o corecție fizică.

Poliția a emis două ordine de restricție, câte unul pentru fiecare bătăuș

După bătaie, amândoi au mers la poliție pentru a depune plângeri unul împotriva celuilalt, iar în fața anchetatorilor, Anamaria a solicitat ajutorul unui medic. A spus oamenilor legii că se simte foarte rău, ca are stări de leșin. Totodată, cearta dintre ei a continuat și acolo.

Pe de altă parte, agenții au constatat că ea nu are urme de violență vizibile pe corp, însă Reghe ca rămas cu urmele palmelor ei pe față. În imaginile publicate de Prosport.ro, se văd minute bune în care aceasta și-a înfipt mâinile în chipul tehnicianului. În final, poliția a emis ordine de restricție pentru amândoi, unul față de celălalt.