Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf s-a nenorocit. Anamaria Prodan îl va lăsa fără pâine

Laurențiu Reghecampf s-a nenorocit. Anamaria Prodan îl va lăsa fără pâine
Viața lui Laurențiu e posibil să se schimbe peste noapte. Anamaria Prodan a făcut un prim pas și a trimis la conducerea clubului unde Reghe e antrenor, video cu bătaia între cei doi.

Laurențiu Reghecampf pare stăpân pe sine, dar se pare că nu-l așteaptă vremuri prea bune. Fosta soție nu se lasă cu una, cu două.

Laurențiu Reghecampf s-a nenorocit. Anamaria Prodan a trimis video cu bătaia primită conducerii clubului Azer Neftchi Baku

Deși a început să vuiască și presa internațională după ce video-ul cu bătaia între Reghe și Anamaria Prodan, antrenorul susține într-o declarație pentru Libertatea că el n-a atins-o pe fosa soție nici cu o floare. Asta în condițiile în care s-a ajuns și la poliție. „Niciodată nu am dat în Ana. O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte”, a declarat antrenorul.

Anamaria Prodan i-ar cerut președintelui de la Neftchi Baku să îl dea afară pe Laurențiu Reghecampf

Înregistrările video ale scandalului în care se vede clar cum antrenorul o lovește pe fosta sa soție au ajuns ieri și la Neftchi Baku. Anamaria Prodan a trimis un e-mail în care l-a ruga pe președintele clubului să-l dea afară, ca urmare a comportamentului pe care l-a avut vizavi de ea.

Până în acest moment, clubul din Azerbaidjan nu a dat nici o declarație oficială privind situația lui Laurențiu Reghecampf. În schimb, presa din această țară a tocat conflictul violent dintre cei doi. Laurențiu Reghecampf a semnat cu vicecampioana Azerbaidjanului un contract pe două sezoane.

Au fost emise două ordine provizorii de protecție

Incidentul a avut loc la reședința familiei de la Snagov. Antrenorul a ajuns acolo vineri seară pentru a-l lua pe Bebeto, însă, după cum a declarat Anamaria Prodan, copilul nu a vrut să meargă cu tatăl său. Cei doi au început să se bată, iar ulterior a ajuns poliția, dar și un echipaj medical care să le acorde îngrijiri medicale.

Cei doi au fost apoi să dea cu subsemnatul, iar autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale. Potrivit unei ordonanțe, Reghecampf are dreptul să-și vadă băiatul în al 2-lea și al 4-lea weekend al fiecărei luni, pană la soluționarea divorțului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre