Simona Ionescu / Redactor Șef

Leul cu breton a devenit viral pe rețelele de socializare, iar la Zoo se face anchetă pentru stabilirea vinovatului

Leul cu breton a devenit viral pe rețelele de socializare, iar la Zoo se face anchetă pentru stabilirea vinovatului
Un superb exemplar de leu alb a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a apărut cu... breton. Se pare că ar fi opera îngrijitorilor.

Coafura unui leu alb de la o grădină zoologică din China se Sud i-a șocat pe toți internauții. Cum arată acum animalul.

O nouă modă la animalele sălbatice: leul cu breton. A devenit viral pe rețelele de socializare

La Grădina Zoologică Guangzhou din China de Sud, un leu alb pe nume Hanghang a devenit faimos datorită coafurii sale cu totul ieșite din comun. Acesta a apărut pe rețelele de socializare cu o freză cu breton, iar internauții sunt de părere că stilistul ar fi fost unul dintre îngrijitorii locului. Pentru asta s-a deschis o anchetă internă, iar superiorii doresc tragerea la răspundere a „glumețului”.

Povestea a început săptămâna trecută, după ce un vizitator al grădinii zoologice a făcut înregistrări și fotografii, pe care apoi le-a postat inițial pe pagina de socializare. Ulterior, imaginile au ajuns să fie distribuite pe scară largă.

Coafura leului se va schimba

Lucrătorii grădinii zoologice se jură că nu au făcut așa ceva, iar vinovată pentru blana animalului ar fi umezeala care, în acest loc, este extrem de ridicată. „Nu am îndrăznit niciodată să-i tundem părul.

Coafura leului se va schimba în cele din urmă. (…) La grădina zoologică nu există un program de coafură și nu îndrăznim să tundem părul unui leu. Se poate spune că el a ‘proiectat’ el însuși coafura”, au mărturisit aceștia.

„Vreau să învăț cum să-mi aranjez părul la fel”

Imaginile care au stârnit multe controverse au fost primite cu multe zâmbete de internauți, iar un utilizator a afirmat chiar că și-ad dori să-l învețe cineva cum să-și aranjeze părul ca al leului: „Oricât de ciudat ar părea, vreau să învăț cum să-mi aranjez părul la fel”.

„Mor de râs din cauza leului de la Grădina Zoologică din Guangzhou. Cine i-a tuns părul!!!”, a spus alt internaut. Dincolo de ceea ce vorbesc prietenii din online, leul este și un subiect pentru întreaga presă din China, mai ales că face parte dintr-o specie rar întâlnită.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre