Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble a blocat traficul în București. Neatenția a costat-o

Lidia Buble a blocat traficul în București. Neatenția a costat-o
Fosta iubită a lui Răzvan Simion a avut parte de un moment neplăcut în București, chiar în zona Dorobanți, unde traficul e aglomerat la orice oră.

Lidia Buble e parcă mai distrată ca niciodată, iar acest lucru s-a văzut recent când a avut parte de un incident neplăcut în București.

Lidia Buble a blocat traficul în București. Neatenția a costat-o

Lidia Buble și-a pus mașina pe avarii chiar în centrul Bucureștiului, în Dorobanți, și a lăsat-o astfel preț de trei ore. Fără să se gândească că ar putea avea probleme. Din păcate pentru ea, s-a trezit că a rămas fără baterie, așa că a fost obligată să cheme asistența rutieră. Femeie asumată, Lidia a recunoscut ce a făcut și a mărturisit că va fi o lecție pentru ea să nu mai fie neatentă. Mai ales că e o șoferiță bună, care are nevoie de mașină ca de aer.

Să fie învățătură de minte

„Ce înseamnă să lași mașina trei ore pe avarii? Așa se întâmplă când faci asta. Am rămas fără baterie și fix pe Dorobanți, unde e traficul mai mare și intens. Să fie învățătură de minte.

Dar îi avem pe prietenii noștri, mereu prezenți la datorie. Noroc cu oamenii aceștia, că altfel…”, a povestit Lidia Buble pe Instagram. Superba mașină pe care vedeta o conduce este un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red, un cadou primit de la fostul iubit, Răzvan Simion, când a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani.

Mai elegantă ca niciodată în prezența lui Horațiu Nicolau

Chiar dacă vedeta nu a recunoscut niciodată relația cu afaceristul Horațiu Nicolau, Lidia trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de el. Cei doi au fost văzuți tot mai des în ultima perioadă și toată lumea a remarcat că artista și-a schimbat imaginea de când are în dreapta un astfel de bărbat, optând pentru ținute elegante.

Horațiu are cu 30 de ani mai mult decât Lidia și a fost căsătorit cu Andreea Nicolau, femeia cu care are două fetițe. Cuplul a fost nașii de cununie ai lui Cristian Boureanu și Valentina Pelinel.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre