Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble nu se poate opri din plâns. Ce s-a întâmplat în weekend în familia ei a bulversat-o total

Lidia Buble nu se poate opri din plâns. Ce s-a întâmplat în weekend în familia ei a bulversat-o total
Toată lumea știe că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și talentată. Are 10 frați și surori, iar legătura dintre ei este foarte strânsă. Cu una din surori, de exemplu, a participat la Asia Express.

Ce s-a întâmplat în acest weekend în familia artistei, a bulversat-o total pe cântăreață. Lidia Buble nu se mai poate opri din plâns. Ea a fost afectată de cele petrecute tocmai la Bistrița, unde s-a reunit întreaga familie. Sunt în total 11 frați, solista fiind cel de-al patrulea copil al pastorului Buble.

Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble s-a măritat în weekend, ceea ce o lasă pe vedetă ultima din fetele familiei care nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă (Instagram)

În ordinea ultimei nașteri sunt: actuala mireasă, Lorena (21 ani), Diana (26 de ani), Elisei (28 de ani), Lidia (31 de ani), Estera (33 de ani), Daniel (37 de ani), Corneliu (39 de ani), Daniela (41 de ani), Simion (43 de ani), Beniamin (45 de ani), Iosif (47 de ani). Familia Buble urmează să se mărească în perioada următoare, două dintre surorile Buble, Diana și Estera, fiind însărcinate. De la Lorena, sora mai mică a Lidiei, care a avut acum nunta, se așteaptă noi urmași, bineînțeles.

Lidia Buble, discretă cu viața intimă

Lidia Buble nu a putut rata nunta surorii sale mai mici. Trecută de 30 de ani, artista pare că nu ar avea încă planuri de măritiș, chiar dacă poartă, de peste un an, un inel cu un diamant mare, primit în dar de la iubitul ei. Așa cum știți, vedeta se iubește de aproximativ trei ani cu omul de afaceri Horațiu Nicolau.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au o relație discretă de aproximativ trei ani (Instagram)

Cei doi reușesc să păstreze o relație discretă, apărând rar împreună, la anumite evenimente, dar niciodată pe rețelele sociale. De altfel, bărbatul nici nu e prezent în social media. Iar Lidia, care după expunere maximă alături de Răzvan Simion și de Harlys Becerra, actorul cubanez stabilit în Spania cu care s-a iubit o vară, a înțeles beneficiile discreției.

Ce s-a întâmplat în weekend a bulversat-o pe Lidia Buble

Alături de sora sa mai mică mireasă, Lidia Buble a plâns. Mai precis, ambele surori au plâns împreună de emoție și fericire, dar artista are și alte gânduri.

Cu inelul pe deget și cu un bărbat matur care o iubește și o răsfață, Lidia Buble a fost izbită de evidența faptului că a rămas „fată bătrână”. Ea este singura din fetele familiei care nu s-a măritat încă. Și, cu siguranță, așteptările sunt mari din partea ei.

„Uitați trădătoarea, care a zis că nu se mărită și s-a măritat. Lori, acum nu mai ești mezina, acum eu am mai rămas!”, a transmis Lidia Buble în imaginile postate pe rețelele sociale.

Sursa foto/ video: Instagram / TikTok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre