Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble, șocul vieții, dis de dimineață. Îngrozită, vedeta a relatat totul – Exclusiv

Lidia Buble, șocul vieții, dis de dimineață. Îngrozită, vedeta a relatat totul – Exclusiv
Lidia Buble e una din cele mai iubite artiste autohtone, cu un succes imens la public. În ultima perioadă pare foarte fericită chiar dacă nimeni nu știe, oficial, cine e bărbatul din spatele zâmbetelor frumoasei din Hunedoara.

După o perioadă în care nu prea a apărut pe scenă, Lidia Buble cântă din nou. Ea e unul din artiștii care animează „Orașul faptelor bune”, proiectul caritabil de amploare al Radio Zu, și va concerta joi seara.

Lidia Buble a luat, joi dimineața devreme de tot, avionul către orașul unde va cânta. Așa a avut parte de un mare șoc existențial. Nedormită suficient, ca orice om aflat în situația ei, a dorit să mănânce ceva, să se energizeze și să se hidrateze. Dar, șoc și groază! Lidia Buble povestește că un cappuccino și o banană de mărime medie au costat-o 40 de lei. A mai vrut și două sticle de apă, la 0,5 l, care au costat, fiecare, câte 10 lei.

Lidia Buble, șocul vieții, la prima oră a dimineții

„Oameni buni, sunt în stare de șoc. Am venit la Aeroport pentru că plec spre Oradea (…). Mi-am luat această bănănuță și acest cappuccino. Dacă vă zic câți bani am dat  pe ele…. Deci eu pe 2 ape plate, pe o banană și un cappuccino am dat 60 de lei. Eu sunt șocată și călătoresc destul de mult. Și nu îmi amintesc ca în altă țară să coste așa”, a dezvăluit Lidia Buble. Vedeta nu s-a abținut și a făcut această intervenție înainte de a se urca în avion, pe Insta Story.

Vedeta cu cele mai la modă haine

Recent Lidia Buble a fost plecată în Miami, de unde s-a întors bronzată. Ea a făcut un adevărat tur de forță al marilor branduri și, așa cum Rețete și vedete a semnalat, și-a împrospătat garderoba cu piese noi, din ultimele colecții. Lidia mărturisește ce e în spatele opțiunilor ei vestimentare. În franceză. „Comme un enfant qui joue et qui se permet tout” (n.r. – Ca un copil care se joacă și își permite orice), scrie Lidia Buble pe Instagram.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre