Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru face dezvăluiri de milioane pentru organism. Rețeta unui leac străvechi

Lidia Fecioru face dezvăluiri de milioane pentru organism. Rețeta unui leac străvechi
Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Fiind invitată la o emisiune televizată, a discutat despre un leac străvechi, extrem de benefic pentru organism. Se pare că leacul miraculos a fost uitat de români, iar cu prilejul apariției pe micile ecrane ea le-a amintit oamenilor de tratament.

Lidia Fecioru se intitulează bioenergoterapeut și parapsiholog. În terapia prin bioenergie se realizează un transfer conștient de energie, de la o persoană la alta, în scopul curățării, deblocării și echilibrării energetice.

Care sunt ingredientele care formează leacul miraculos

Leacul străvechi uitat de români are o compoziție foarte simplă. Acesta se prepară din cinci nuci, o lingură de miere și puțină scorțișoară. Aceste trei ingrediente, preparate într-un anume fel, sunt indicate inclusiv pentru tromboze, accidente ischemice și multe alte probleme.

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, Lidia Fecioru le-a amintit telespectatorilor despre acest leac și le-a explicat cum se prepară, în așa fel încât organismul să beneficieze de el din plin. Cele cinci nuci se amestecă cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorțișoară și puțină pudră de ghimbir.

„Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, câte o lingură. Rețeta se ține o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ce beneficii aduc nucile organismului

Nucile oferă o gamă largă de substanțe nutritive, inclusiv cantități mari de grăsimi sănătoase, mononesaturate și polinesaturate. Consumul regulat de nuci aduce organismului o multitudine de beneficii, cum ar fi prevenirea bolii Alzheimer. Principalele beneficii ale consumului de nuci sunt:

-asigurarea sănătății pielii și a părului

-inimă

-reduc nivelul colesterolului rău (LDL) din organism

-cresc imunitatea organismului

-îmbunătățesc memoria

-previn cancerul mamar

-adjuvant în boli inflamatorii

-mențin sănătatea oaselor

-înlătură insomnia

-bune în sarcină

-elimină constipația

Cum ne ajută mierea și scorțișoara

Mierea de albine este un aliment utilizat în aproape toată lumea de mii de ani. Este un lichid vâscos, dulce, produs de albine pentru a se hrăni. A fost utilizată pentru prima dată în ritualuri religioase, însă ulterior a fost folosită în alimentație, în cosmetică și în medicina naturistă. Mierea este un adjuvant excelent în tratamentul afecţiunilor respiratorii, dar şi în cele hepatice, cardiace ori pentru cicatrizarea unor semne care apar din cauza acneei, susţin specialiştii în medicina complementară.

Medicul Katherine McNamara consideră că scorțișoara este un ingredient excelent, în special în preparatele coapte, pentru că menține constant nivelul zahărului din sânge și ajută digestia. 

„De asemenea, are un efect de îndulcire, așa că poate să înlocuiasca zahărul din preparatele tale”, spune specialistul. Zahărul ar trebui evitat pentru că afectează negativ digestia și contribuie la apariția balonării, din cauza faptului că hrănește bacteriile nocive din sistemul digestiv.

Sursă: infoactual.ro

Medicii au descoperit că mai avem un organ în gât. Căutau altceva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre