Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea părăsit din nou. „I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut”

Liviu Dragnea părăsit din nou. „I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut”
După o viață în care au fost trup și suflet unul pentru celălalt, s-a rupt lanțul de iubire între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu să nu mai fie prieteni.

Șoc în lumea politică. Liviu Dragnea a fost părăsit chiar și de Codrin Ștefănescu. „I-am iertat lui Dragnea toate mizeriile pe care mi le-a făcut”

Liviu Dragnea a renunțat zilele trecute să mai facă parte din partidul Alianța Pentru Patrie (APP) și a mai luat o hotărâre decisivă. Nu mai vrea să se folosească de imaginea de fost șef al PSD. Recent, Codrin Ștefănescu i-a șocat pe toți când a mărturisit că Dragnea este ”un mic monstru”, ba l-a și acuzat de legături cu ”statul paralel”.

„Am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist”

”E timpul să va explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist in care s-a bălăcit cu maximă plăcere.

Că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, răspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta!

I-am iertat lui Dragnea toate derapajele si toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor. Toate! Oricât de grave au fost! Alții nu-l iartă nici azi si in mod sigur au dreptate. Eu, totuși, am făcut-o! ”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

A participat la toate mesele, chefurile si șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi și alții

Dar secretarul general al Alianţei Pentru Patrie merge și mai departe și susține că fostul său prieten, Dragnea,”a participat la toate mesele, chefurile si șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi și alții”. ”I-am iertat lui Dragnea prezența la întrunirile ale acestui grup, atunci când se luau hotărâri privind anchetarea, arestarea sau hărțuirea unor oameni.

Ponta recunoaște asta public, Ponta e și cel care a publicat și pozele lui Dragnea de la aceste întâlniri! Pentru că și el era acolo. L-am iertat și am încercat să explic public că a fost nevoit să fie prezent. Am încercat să-i spăl imaginea, să găsesc scuze sau explicații plauzibile și logice pentru asta, și am greșit. Nu trebuia să o fac!

„Se uita, în ochii lui Răducu, cu aceeași seninătate și nepăsare”

L-am iertat pe Dragnea când a încercat să mă mazilească pentru că știam prea multe, sau pentru că în mod direct sau indirect i-au cerut-o șefii lui din acest grup. L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru că eram dușmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru ca am îndrăznit sa-l pun nașul copilului pe Adrian Nastase, pentru că trebuia să dispar.

Botezul copilului, oameni buni, un prunc nevinovat!!! Și a făcut asta cu înverșunare, cu ură, dând ordine directe sau indirecte privind sabotarea de către vechii colegi din PSD a acestui eveniment unic în viața mea. Lucru pe care mi l-au recunoscut clar foștii lui tovarăși de vânătoare, adică puciștii lui din trecut!

Azi, copilul meu îi spune “unchiul’ Liviu”, iar el încă nu și-a cerut iertare nici lui și nici mie pentru asta. Se uită, sau mă rog, se uita, în ochii lui Răducu, cu aceeași seninătate și nepăsare. Eu l-am iertat si pentru asta!”, a mai spus Ștefănescu.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre