Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu își creștinează copilul azi. Iată primele imagini de la restaurant

Liviu Vârciu își creștinează copilul azi. Iată primele imagini de la restaurant
Liviu Vârciu e în culmea fericirii. Artistul și iubita sa, Anda Călin vor avea azi o zi mare: va fi botezul moștenitorului, așa cum își numește Liviu băiatul.

Liviu Vârciu își va boteza băiatul. Vedeta anunță un eveniment cum n-a mai fost niciodată până acum, cu invitați unul și unul și multe surprize.

Liviu Vârciu își creștinează copilul azi. Iată primele imagini de la restaurant

Într-o postare recentă pe Insta Story, Liviu a spus că nu mai are răbdare până vineri și își așteaptă prietenii să petreacă. Prezentatorul încă nu s-a ales ce meniu să pună pe masă, așa că a avut de ales între mai multe bunătăți, pe care le-a arătat tuturor. Doar la prima înfățișare, acesta îți lasă gura apă. „Ce vom mânca vineri la moștenitorul meu?”, a amintit Liviu.

Ultima negociere

Liviu s-a întâlnit și cu directorul de la Ambasador Events, Nicușor Ștan, cu care artistul e prieten de ani buni. În stilu-i caracteristic, Liviu a glumit și și-a încercat norocul, sperând într-o ultimă negociere.

“Vreau să-i mulțumesc personal pentru că toate evenimentele mele le-am făcut aici. Pentru că au ieșit perfect. Acum, s-a mai scumpit un pic. Și tot negociez cu domnul Nicușor. Dar… bagă mâna în buzunar dacă vrei petrecere, spunea nea Mărin. Dar domnul Nicușor a zis că-mi plătește fiecare artifică… o nebunie de prezentare a tortului. Și mi-a zis că e gratis, nu-i așa?”, a spus Vârciu.

Cadou la 12 noaptea

La rândul lui, Nicușor Stan a spus că botezul va fi evenimentul anului, iar el alături de colegi vor face ce nu s-a mai întâmplat până acum. „Va fi un cadou la 12 noaptea și nu plătești nici un ban din ăia 15.000”, a spus acesta, glumind cu Liviu. Rămâne de văzut ce ținută vor purta Liviu Vârciu și cât de bine va arăta mămica Anda Călin la unul din cele mai frumoase momente din viață. Și bineînțeles, cum va arăta micuța vedetă, moștenitorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre