Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora a devenit acidă: „În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta…”

Lora a devenit acidă: „În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta…”
După ce o fană i-a atras atenția că postează multe fotografii cu ea mult prea dezbrăcată, Lora a luat foc.

Contul de socializare al Lorei e plin de poze în care artista apare în ținute care au început să deranjeze fanii.

Lora a devenit acidă pe contul de socializare. „În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta…”

Un comentariu de pe Facebook a făcut-o pe Lora să se enerveze îngrozitor și să sară la gâtul unei fane. Ea s-a supărat pentru că internauta i-a spus că-și arată prea mult pielea, așa că a reacționat imediat. Lora s-a enervate cumplit și pentru că a fost comparată cu Andra Măruță.

„Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul”

„Deci eu «mă cobor jos» dacă sunt o femeie sexy şi arăt asta? Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea în funcție de cât de tare te deranjează ce fel pozez şi apoi spui că «valoarea» mea ca femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual. Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul. Comparația pe care o faci cu altă femeie… serios? Trebuie să fiu ca altcineva ca să fiu ok să nu te deranjeze pe tine corpul meu?

„Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei”

În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta. Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei şi nu le va întreba de ce vor să fie sexy? Eu sunt cum mă simt şi când mă simt sexy, îmi place să imortalizez. Pentru că e un dar şi nu fac nimic special sau intenționat ori ca să obțin ceva.

Doar mă bucur de viață, de mine şi de femeia care sunt”, a scris Lora pe contul de Facebook. Chiar dacă nu întotdeauna fanii apreciază imagina vedetei, ea spune că se simte minunat în propria piele și încearcă să uite aceste ”răutăți gratuite”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre