Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora, cadou inedit pentru iubitul ei, Ionuț Ghenu. Vedeta știe cum să îl surprindă

Lora, cadou inedit pentru iubitul ei, Ionuț Ghenu. Vedeta știe cum să îl surprindă
Lora și Ghenu formează unul din cele mai urmărite cupluri din showbiz. Cei doi au o relație care durează de mai mulți ani și nu contenesc să se surprindă plăcut unul pe altul. Anul trecut, cei doi au vorbit prima dată concret și despre nuntă.

Lora și Ionuț Ghenu formează de mult timp unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, iar cei doi nu ezită să împărtășească momentele lor speciale cu fanii. Chiar dacă au o relație care a început înainte de pandemie, Lora știe cum să îl surprindă pe iubitul său, Ionuț Ghenu. În vârstă de 42 de ani, artista tocmai i-a făcut un cadou inedit iubitului ei, cu ocazia aniversării zilei de naștere.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o furmoasă poveste de dragoste, iar anul acesta se pregătesc de nuntă (Instagram)

Artista a mai fost căsătorită în trecut, însă a divorțat după doi ani de relație. Asta s-a întâmplat în urmă cu un deceniu. Între timp și-a găsit fericirea alături de Ghenu, care nu este doar iubitul artistei, ci și managerul ei. Are aceeași vârstă cu iubita sa și a fost și el logodit, în trecut, cu actrița Doinița Oancea, cei doi fiind prieteni buni cu Lora și fostul ei soț, Dan Badea.

În timp ce Lora a divorțat, Ghenu s-a despărțit și el de logodnică, iar în final, cei doi au ajuns să formeze un cuplu. Chiar dacă relația are istorie, Ionuț Ghenu și Lora nu contenesc să se surprindă cu gesturi inedite, unul pe altul. Ultima „ispravă” l-a dat pe spate pe bărbat.

Lora, cadou inedit pentru iubitul ei, Ghenu

De ziua partenerului ei, Lora i-a comandat un mesaj cântat și dansat de africani de culoare. Aceștia poartă un tablou cu portretul lui Ghenu, dar și o tăbliță pe care e scris cu cretă: „Happy birthday, Ghenu! Lora loves you” (n.r. trad. – La mulți ani, Ghenu! Lora te iubește!). Ea a apelat la un site de profil care face o afacere din astfel de mesaje, iar iubitul s-a amuzat copios. Ionuț Ghenu și Lora sunt de nedespărțit. Despre iubita lui,  bărbatul spunea, cu ceva timp în urmă că este „Amanta mea 100%, sa-i dea Dumnezeu sănătate!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Ionut Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, declara Lora, la începutul relației cu managerul ei.

Anul trecut, Lora a anunțat că au început să caute locație pentur nuntă, evenimentul urmând să aibă loc anul acesta.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre