Simona Ionescu / Redactor Șef

Louis Vuitton lansează vizete anti- COVID-19 de lux. Cât costă

Louis Vuitton lansează vizete anti- COVID-19 de lux. Cât costă
Acum că măștile de față și scuturile de protecție fac parte oficial din ținutele noastre de zi cu zi și vor face în continuare în viitorul apropiat, este logic că designerii de lux ar dori să încaseze un profit pe vremea pandemiei. O serie de mărci au dat deja startul măștilor de lux, dar Louis Vuitton este primul care oferă un scut facial de înaltă modă, cu prețul pe măsură.

Casa de modă franceză a anunțat săptămâna aceasta că va lansa  „accesoriul” în valoare de 961 dolari ca parte a colecției Cruise 2021. Este vorba de o vizetă, urmând sa fie disponibilă în magazinele din întreaga lume începând cu data de 30 octombrie. Scutul este compus dintr-o curea elastică monogramată cu sigla cunoscutului brand de modă, care înconjoară capul purtătorului cu un scut mobil atașat de știfturi aurii, metalice, gravate cu sigla LV.

Scutul în sine vine, de asemenea, împodobit în semnătura monogramă Vuitton, poate fi răsucit în sus pentru a fi purtat ca o pălărie cu vârf și, de asemenea, vine cu tehnologia lentilelor de tranziție, astfel încât să poată trece de la clar la întuneric, în funcție de nivelul luminii solare.

Accesoriu „must have”

Într-un comunicat de presa vizeta este descris ca „o cască atrăgătoare, care oferă atât eleganța, cât și protecție”. Și odată ce orașelor li se permite să aibă defileuri de modă fizicve ( nu virtuale), cu public, din nou, este garantat ca aceste vizete anti-COVID19 Louis Vuitton vor  fi accesoriul obligatoriu la oricare din săptămânile modei.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Lansarea Wonder Woman amânată pentru a 3-a oară. Filmul urmează să apară pe marile ecrane de Crăciun


Însă, dacă marca dorește cu adevărat să ridice ofertele  de lux, poate ar trebui să ia în considerare și creația pe care un indian a plătit 4.000 de dolari.

Fiță indiană. Un bogătaș și-a făcut mască din aur

Indianul a plătit aproximativ 4.000 de dolari (3.556 de euro) pentru o mască de protecţie din aur, realizată pe măsură, pentru a se feri de epidemia de coronavirus.

Opt zile au fost necesare pentru ca meşteri aurari să-i realizeze această mască realizată din 60 de grame de metal preţios, a explicat Shankar Kurhade, un om de afaceri din oraşul Pune, în vestul Indiei. “Este o mască fină prevăzută cu mici orificii care mă ajută să respir”, a explicat el.

Sursa foto: Louis Vuitton / Vogue, Agerpres

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre