Simona Ionescu / Redactor Șef

Luca i-a scos peri albi lui Dani Oțil. Nici pisica Gălușcă nu l-a putut ajuta

Luca i-a scos peri albi lui Dani Oțil. Nici pisica Gălușcă nu l-a putut ajuta
În emisiunea pe care o prezintă, Dani Oțil a recunoscut că nu și-a imaginat niciodată că va fi atât de greu să crești un bebeluș.

De când micuțul Luca a venit pe lume, Dani Oțil face nopți albe. Se întreabă când se va termina „calvarul”.

Luca i-a scos peri albi lui Dani Oțil. Nici pisica Gălușcă nu l-a putut ajuta

Într-o discuție cu colega sa, mamă a trei copii, Ruxandra Luca, Dani Oțil a spus că este depășit de situație. Are momente când face orice e posibil ca să-și adoarmă bebelușul, dar Maimuțica face doar ce vrea. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul a spus că l-a plimbat cu căruciorul, i-a făcut băiță, iar în final a apelat la ajutorul pisicii, punând-o pe Gălușcă cât mai aproape de el. Nimic nu a folosit.

 

Ce semnificație are numele micuțului

Dani și Gabriela au hotărât ca bebelușul să poarte numele de Luca Tiago. Luca se traduce prin lumină și, potrivit calendarului ortodox, acest nume este cinstit pe data de 18 octombrie, când are loc „Predica la Sfântul Evanghelist Luca”. O semnificație importantă are și Tiago, nume de zeitate. Se spune că cei care îl poartă vor avea o minte sclipitoare și vor fi înclinați către sport.

Gabriela nu a spus de ce a născut prin cezariană

Gabriela Oțil a ales să nască prin cezariană, dar nu a vrut să dezvăluie motivul, considerând că este mult prea intim ca să-l discute cu cineva. „Am născut vineri seară, pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime.

Bebelușul este sănătos. (…) Am născut la un spital privat. Am plătit tot. Oamenii de aici sunt minunați. După ce s-a terminat operația mi-au fost puși niște ciorapi compresivi, care ajută la circulație”, a povestit fotomodelul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre