Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucian Bode, Emil Boc și Andreea Esca, atracțiile de la Untold. Au încins atmosfera din fața scenelor ca niște petrecăreți profesioniști

Lucian Bode, Emil Boc și Andreea Esca, atracțiile de la Untold. Au încins atmosfera din fața scenelor ca niște petrecăreți profesioniști
Lucian Bode, Andreea Esca și Emil Boc au făcut show de show la Untold. Nu le-a păsat de nimic și nimic și s-au lăsat pradă distracției.

Untold-ul de anul acesta nu a fost doar al tinerilor, ci pentru iubitorii muzicii de toate vârstele. Iată ce au făcut Lucian Bode, Emi Boc și Andreea Esca.

Lucian Bode, Emil Boc și Andreea Esca, atracțiile de la Untold. Au încins atmosfera din fața scenelor ca niște petrecăreți profesioniști

Îmbrăcat cât mai lejer posibil, Lucian Bode a fost totul numai un zâmbet și a urmărit spectacolul alături de primarul Clujului, Emil Boc. De altfel, el a publicat și câteva fotografii în care se vede cât de bine se simte și a mărturisit că din cele șapte ediții, el a fost la șase.

„Mă simt foarte bine, am lipsit o singură ediție din cele 7 și cei peste 1.000 de colegi din Ministerul Afacerilor Interne prezenți aici, la festival în cele 4 zile au această obligație să facă acest festival, să fie unul la nivelul la care sunt artiștii, sunt spectatorii, este publicul, la cel mai înalt nivel. Festivalul UNTOLD a ajuns, sper să nu greșesc, pe poziția a patra la nivel mondial.

Bode le-a mulțumit colegilor

Pentru ca toată lumea să fie în siguranță, timp de patru zile angajați ai MAI au fost la datorie, iar Bode s-a declarat mulțumit de modul profesionist pe care l-au abordat. “Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost şi vor fi alături de zecile de mii de participanţi pentru protecţia şi siguranţa lor.

Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi este atent monitorizată. Le mulţumesc celor peste 1.000 de angajaţi din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare şi acţiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.  A fost aplicat şi de această dată modelul proactiv de acţiune pentru a preveni incidentele nedorite şi pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică”, a mai spus Bode.

Emil Boc nu s-a ferit de camerele de filmat

La fel de exuberant a fost și Emil Boc, care a dansat cât l-au ținut picioarele, fără să-i pese că cineva l-ar fotografia. E adevărat că au existat și cârcotași care au început cu tot felul de comentarii răutăcioase, dar și persoane care l-au lăudat. „hans 07 August 13:24 – La vârsta lui dă dovadă de totală neseriozitate!

Pentru câteva voturi în plus se pune în cele mai penibile situații!. Ulise 07 August 13:17: De 4 zile Clujul e invadat de vicioși. Emil s-a îngrășat. Dansează grotesc în disprețul celor chinuiți de zgomotul lui. Convingerea impunității îi excită grăsimile seară de seară. În apropiere sunt saloanele spitalului de pediatrie.

Copiii bolnavi s-ar odihni dar Boc vrea tort, nu orice tort ci unul primit în față de la Dj Steve Aoki. (…) Prin festival Boc aduce mai mulți viruși, mai mult pericol pentru sănătatea publică. Nu-i pasă! Udrea e la puscarie, Basescu s-a mutat la bloc fără privilegii. Dar el, Boc e singurul român din lume care nu răspunde în fața legii!”, au fost cuvintele acestora.

Andreea Esca a mixat alături de DJ Otravă

În ceea ce o privește pe Andreea Esca, vedeta s-a întrecut pe sine la Untold. Ea s-a simțit extraordinar, a cântat Imnul golanilor, piesa compusă în 1990 de Cristian Paţurcă și a mixat alături de DJ Otravă.

Iar cu puțin timp înainte, și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare. „Bună dimineaţa! De la ora 19:00 (cum altfel) vă aştept la un alt fel de pupitru! Doar azi! La Untold, Scena TIME, unde alături de Blogu lu’ Otravă vă voi împărtăşi din preferinţele noastre muzicale! Pe vechi:) dar nu numai! Ce ziceţi? Ne vedem?”, a spus vedeta Pro TV.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre