Simona Ionescu / Redactor Șef

Ludovic Orban a aflat rezultatul testului COVID-19

Ludovic Orban a aflat rezultatul testului COVID-19
Premierul Ludovic Orban s-a izolat astăzi, 5 octombrie, după ce a aflat că a luat contact cu un bolnav de COVID-19. A venit rezultatul testului.

Astăzi, 5 octombrie, premierul Ludovic Orban a fost suspect de COVID-19 și și-a suspendat toate activităţile până va afla rezultatul testului. El a participat la emisiunea lui Silviu Mănăstire, la B1 TV.

Ludovic Orban a aflat rezultatul testului COVID-19

A venit rezultatul testului, a anunțat Guvernul, printr-un comunicat.

„Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ. Menționăm faptul că testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiție de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

Din motive de precauție, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanță de 10 zile de la prezența în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”.

Nicușor Dan așteaptă rezultatul testului COVID-19

Nicuşor Dan a participat și el la emisiune și a anunțat printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că a efectuat testul COVID-19. Acesta precizează, totodată, că va rămâne în izolare până la aflarea rezultatului.

„Am făcut testul COVID-19 şi am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

Alte persoane publice care au participat la emisiunea lui Mănăstire după Orban sunt Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, deputatul PNL Răzvan Prişcă.


Povestea profului de Română ajuns super culturist când a ieșit la pensie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre