Simona Ionescu / Redactor Șef

Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa

Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa
Avea toată viața înainte, dar Dumnezeu a avut alt plan cu el. Actorul din serialul Walking Dead a trecut la cele veșnice.

Atuul lui era tinerețea și putea să facă orice și-ar fi dorit. Din păcate, n-a fost să fie și a plecat pe drumul fără întoarcere.

Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa

La doar 18 ani, starul hollywoodian Tyler Sanders, cunoscut pentru rolul său din 911: Lone Star cu Rob Lowe, precum și un rol în The Walking Dead, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles. Fanii acestuia sunt șocați, mai ales că până în acest moment nimeni nu știe care a fost cauza decesului.

Potrivit informațiilor oferite de TMZ, a fost deschisă o anchetă pentru aflarea cât mai repede a adevărului. La rândul său, Pedro Tapia, reprezentantul vedetei, a mărturisit pentru site-ul american că va fi investigată cât mai amănunțit cauza morții. Vizibil marcat de această tragedie, el a mărturisit că Tyler era un „copil bun care provenea dintr-o familie bună”.

În ultimele postări, le-a arătat fanilor cât de fericit este alături de familia sa

A început să joace ca un actor profesionist chiar de la vârsta de 10 ani, așa încât Tyler a ajuns să fie nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din serialul Amazon, Just Add Magic: Mystery City. Pentru prima dată în carieră a jucat rolul propriei persoane în serialul JLW Academy în anul 2015. La scurt timp, el a obținut rolul tânărului Jake Otto în Fear The Walking Dead.

Ulterior, a primit rolul lui Siggy în filmul TV What About Barb?, apoi l-a întruchipat pe Logan Hawke în serialul TV The Rookie din 2018, alături de Rob Lowe. Un an mai târziu a fost Leo în Just Add Magic, iar în anul 2020 a primit un rol mai important cu același personaj în filmul din 2020 Just Add Magic: Mystery City.

În acest an l-a jucat pe Brian în 911: Lone Star. Tot în 2022 urmează să fie lansat fimul The Price We Pay, în post-producție. Cu puțin înainte de tragedie, Tyler a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram, unde și-a bucurat fanii cu imagini din familie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre