Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălin Ionescu a dat vestea. Decizia prezentatorului i-a zguduit puțin pe fani

Mădălin Ionescu a dat vestea. Decizia prezentatorului i-a zguduit puțin pe fani
La sfârșitul lui 2023, Mădălin Ionescu a luat o decizie neașteptată pentru multă lume. Tot el a fost și cel care a dat vestea.

Fanii lui Mădălin Ionescu au primit vestea chiar de la prezentator. Acesta a renunțat, cel puțin pentru o perioadă la televiziune. Vedeta susține că va reveni doar dacă vor fi proiecte care să-i stârnească interesul.

Va reveni pe sticlă doar dacă va găsi un proiect serios și bine plătit

Moderatorul TV Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV la finalul lui 2023. El a dat vestea pe pagina de socializare, unde a anunțat și ce urmează să facă în anul 2024. Mădălin Ionescu și-a liniștit fanii și i-a anunțat că în curând va putea fi văzut pe platformele de socializare, unde își va muta activitatea profesională.

Desigur, Mădălin Ionescu nu are de gând să lase definitiv televiziunea, însă a pus și câteva condiții pentru a accepta. Proiectul trebuie să fie în primul rând serios, dar și finanțat așa cum trebuie. În ceea ce o privește pe soția sa, Cristina Șișcanu, angajată la aceeași televiziune, aceasta va rămâne la cârma emisiunii pe care o moderează.

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV. Cristina Șișcanu, rămâne

„Istoria Umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil se va transforma într-un proiect independent, online”

”La finalul anului trecut am decis să fac o pauză de televiziune, dar Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. O puteți vedea începând din jurul datei de 20 ianuarie, sâmbăta și duminica, așa cum a obișnuit publicul, cu un proiect care chiar are succes, „După faptă și răsplată”. Eu voi reveni în curând în fața voastră cu proiectele personale, în online.

Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online. Pentru TV, îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta, să pot face lucruri deosebite. Practic, „Istoria Umanității”, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil se va transforma într-un proiect independent, online”, a fost anunțul făcut de Mădălin Ionescu pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre