Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea e în doliu. Vedeta a șocat cu mesajul trimis pe contul de socializare

Mădălina Ghenea e în doliu. Vedeta a șocat cu mesajul trimis pe contul de socializare
Frumoasa lumii, Mădălina Ghenea, e în lacrimi. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare care i-a pus pe gânduri pe fani.

Mădălina Ghenea are sufletul plin de durere, iar mesajul postat recent pe contul de socializare i-a surprins pe toți.

Vedeta a postat aseară o fotografie care a lăsat multe semne de întrebare, la care a pus și câteva cuvinte: „RIP little angel (Dormi în pace, îngeraș)”. Imediat fanii s-au întrebat dacă nu cumva vedeta trece prin cel mai greu moment al vieții și și-ar fi pierdut fiica.

Alte persoane s-au gândit că postarea Mădălinei ar fi avut legătură cu moartea lui Toto Cutugno. „Este vorba despre micuțul William Solomon”, „Sunt în Canada și a trecut o zi de la tragedie cu diferența de timp, așa că și eu sunt confuz”, a spus un fan, încercând să lămurească situația.

Mesajul Mădălinei Ghenea

Fanii au criticat-o

Au existat și fani care au criticat postarea Mădălinei Ghenea și au spus că nu e normal să aduni like-uri pe „baza morții cuiva” și au acuzat-o pe divă că vrea să caute atenție.

”Dacă îți face foarte rău, nu o vei face publică, dar dacă ești în căutare de atenție, o vei face în așa fel încât oamenii să comenteze, să pună întrebări și chiar să se certe între ei”, a spus unul dintre internauți.

„Trist că cineva adună like-uri și comentarii pe baza morții cuiva. Fie că e vorba de o persoană dragă sau de o persoană publică. A face o astfel de postare fără o explicație înseamnă doar a căuta atenție pe nenorocirea altcuiva”, a fost comentariul altui internaut.

„Nu sunt perfect, am defectele mele, am caracterul meu, dar îți promit că va fi real și solid și te voi iubi mereu”

Printre toate mesajele, a fost și cel al unui bărbat care i-a spus vedetei cât de mult și-ar dori să o cunoască, menționând că s-a îndrăgostit nebunește de ea.

„Scriu această scrisoare cu multă emoție și respect, încercând să-ți exprim ceea ce simt. Nu mă pricep la asta.

Există o persoană bună aici care te iubește foarte mult. Mi-ar plăcea să am șansa de a vorbi cu tine din când în când, să te cunosc și nu doar pentru că ești frumoasă. Sunt cu adevărat diferit de toți ceilalți bărbați de acolo și poți avea încredere în mine.

Mădălina Ghenea, curtată pe pagina de socializare

„Felul în care te joci și o crești pe Charlotte, felul în care ești ca mamă sunt principalele motive pentru care sunt atras de tine”

„Ceea ce văd pe pagina ta este aproape de inima mea și cred că ești diferită de alte femei, cauți persoana potrivită. Îmi place foarte mult puținul pe care îl știu despre tine și despre Charlotte, femeia din interior cu toate calitățile ei frumoase care publică videoclipuri frumoase în camere de hotel în timp ce călătorești sau când ești singur acasă și te gândești la lucruri importante.

Felul în care te joci și o crești pe Charlotte, felul în care ești ca mamă sunt principalele motive pentru care sunt atras de tine. Cred că am putea construi ceva rar, solid și minunat împreună și să avem lucruri frumoase de povestit”.

„Vorbind din inimă, există ceva mai bun pentru tine aici, nu repeta greșelile din trecut”

„Cred că unul dintre cele mai importante lucruri în viață este să găsești pe cineva care să te țină de mână și să nu te lase niciodată să pleci chiar și în cele mai dificile momente… să găsești dragostea adevărată. Vorbind din inimă, există ceva mai bun pentru tine aici, nu repeta greșelile din trecut.

Nu sunt perfect, am defectele mele, am caracterul meu, dar îți promit că va fi real și solid și te voi iubi mereu. Viața este prea scurtă pentru a-ți pierde timpul cu cineva care nu te apreciază pentru ceea ce ești. Așa că vino și vorbește cu mine, nu te sfii, oricând, păstrează datele de contact și vino și vorbește cu mine… de data asta să știi altfel pe bune…”, au fost cuvintele acestuia.

Reamintim că Mădălina trăiește acum o poveste de iubire cu un tenismen bulgar, de care pare foarte îndrăgostită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre