Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, surprinsă lângă un alt greu de la Hollywood. Actorul a fost acuzat de abuz asupra minorilor

Mădălina Ghenea, surprinsă lângă un alt greu de la Hollywood. Actorul a fost acuzat de abuz asupra minorilor
Mădălina Ghenea este cu adevărat o vedetă internațională. Iar italienii și-au asumat-o complet ca o divă a lor, urmașa direct a Sophiei Loren cu care și seamănă leit și cu care românca este, de altfel, în relații apropiate.

În acest weekend, Mădălina Ghenea a fost recompensată din nou de italieni, pentru cariera ei artistică. E al treilea premiu din vară. Ea a fost recompensată cu un Premiu Cinematografic al Națiunilor (Premio Cinematografico delle Nazioni), pe scena Teatrului Antic din Taormina, iar seara trecută a arătat spectaculos la o cină de gală, unde a fost surprinsă lângă un alt greu de la Hollywood. Actorul a fost acuzat de abuz asupra minorilor.

Ajuns la cea de-a 18-a ediție anul acesta, evenimentul recompensează personalitățile implicate, printre care, în trecut, s-au numărat: Murray Abraham, Claudia Cardinale, Gerard Depardieu, Abel Ferrara, Jean Sorel, Nicola Piovani, Ferzan Ozpetek, Ronaldinho și mulți alții.

Evenimentul care a celebrat-o și pe Mădălina Ghenea a fost un moment în plus în care s-a văzut că italienii și-au asumat-o complet pe românca noastră ca vedetă a cinematografiei lor.

Italienii au făcut-o pe Mădălina Ghenea cap de afiș

Și anul acesta, pe covorul roșu au defilat artiști de prestigiu, în continuarea edițiilor  anterioare care au adus numeroase vedete internaționale, precum Woody Allen, Gerard Depardieu, Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida, F. Murray Abraham, Jean Sorel, Ezio Greggio, Ferzan Ozpetek și campionul sportiv Ronaldinho. Anul acesta cele mai mari vedete au fost considerate frumoasa româncă și actorul de la Hollywood Kevin Spacey.

Mădălina Ghenea a fost cap de afiș la evenimentul internațional în care au fost premiați ea și Kevin Spacey (Facebook)

Alături de Giancarlo Giannini, al doilea actor italian, după Rudolph Valentino, care a primit o stea la Hollywood, și tânăra și talentata actriță Margareth Madè, Mădălina Ghenea și vedeta Hollywood au ilustrat, de altfel, afișul oficial al evenimentului, imaginea lor apărând inclusiv ca și copertă pe pagina de Facebook a premiilor.

Kevin Spacey a fost acuzat de abuz asupra minorilor

Evenimentul l-a adus pentru prima dată în Sicilia pe Kevin Spacey. Cu această ocazie, actorului cu două premii Oscar în palmares i-a fost  conferit Premiul Națiunilor pentru întreaga carieră, pentru devotamentul său excepțional față de meseria de actor pe scenă, pe marele ecran și în televiziune.

Vara aceasta, Mădălina Ghenea și-a adjudecat mai multe premii în Italia (Instagram)

Mădălina Ghenea are o vară în care primește premiu după premiu. Recent a primit Premiul Global Fest, la Festivalul Internațional de Film Ischia, dar și Premiul OSF, la Florența, pentru angajamentul ei în protejarea mediului și promovarea sănătății publice. Aceleași tematici definesc și Premiul Națiunilor pe care l-a primit acum, și anume Thinkingreen.

Premiul Națiunilor – Thinkingreen pe care l-a primit Mădălina Ghenea beneficiază de înaltul patronaj al Parlamentului European și al Senatului Republicii Italiene (Instagram)

Premiul Națiunilor – Thinkingreen beneficiază de înaltul patronaj al Parlamentului European, al Senatului Republicii Italiene, al înaltului patronaj și sprijin al Regiunii Sicilia, al Adunării Regionale Siciliene, al Parcului Arheologic Naxos-Taormina și al Parcului Arheologic al Văii Templelor din Agrigento, precum și de patronajul Comunei Taormina, al Fundației Taormina Arte, al Municipiului Metropolitan Messina, al Biroului de Turism Messina, al Comunei Giardini Naxos, al Universității din Messina și al Ordinelor Profesionale ale Arhitecților, Inginerilor și Medicilor din Messina.

Mădălina Ghenea, surprinsă lângă un actor greu de la Hollywood

Kevin Spacey și Mădălina Ghenea au participat vineri seara la o cină de gală. La evenimentul din Taormina, actorul, în vârstă de 64 de ani, a fost văzut alături de modelul Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, desemnată anul trecut „cea mai sexy femeie de pe planetă”. Spacey a purtat un costum de vară, într-o nuanță de albastru, și o cămașă roz, în timp ce Ghenea a ales o rochie lungă maro, spectaculoasă, cu un decolteu adânc și mâneci largi în formă de clopot.

Controversatul actor Kevin Spacey a fost surprins alături de Mădălina Ghenea la cina de gală ce a urmat decernării premiilor (Daily Mail)

Apariția celor doi împreună are loc la scurt timp după ce Kevin Spacey a recunoscut că este pe punctul de a intra în faliment. Pe de altă parte, de-a lungul carierei sale, Ghenea a lucrat cu regizori de talia lui Paolo Sorrentino, Ben Stiller și Ridley Scott, care a ales-o să o interpreteze pe Sophia Loren în „House of Gucci”.

Actorul Kevin Spacey arată ăremiul ce i-a fost decernat la Taormina (Instagram)

Amintim că anul trecut, Kevin Spacey a fost achitat de acuzațiile de agresiune sexuală asupra a patru bărbați (unii ar fi fost minori în momentul comiterii faptelor), iar în prezent încearcă să-și reconstruiască cariera, predând actoria în Armenia, în cadrul unui masterclass.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre