Simona Ionescu / Redactor Șef

Manele și bere în parc, după decesul mamei. Partenerul unei vedete, ceartă cu poliția

Manele și bere în parc, după decesul mamei. Partenerul unei vedete, ceartă cu poliția
Fostul iubit al Cristinei Cioran și tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu a trecut printr-un moment greu, pricinuit de decesul mamei. Ceva s-a întâmplat cu bărbatul după ce a îngropat-o pe femeia care i-a dat viață. A venit și poliția.

Tatăl fiicei Cristinei Cioran, Alex Dobrescu a avut parte de o situație complicată, după decesul mamei sale. S-a lăsat cu poliție.

După ce și-a incinerat mama, Alex Dobrescu a mers în parcul Cișmigiu cu câțiva prieteni. Toată lumea bea bere și asculta manele, dar oamenii au fost deranjați de zgomotul pe care îl făceau, așa că s-a făcut reclamație la poliție pentru deranjarea ordinii publice. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Alex a fost chiar la un pas să fie luat pe sus de oamenii legii.

„Am incinerat-o pe mama, apoi am băut bere și am ascultat manele”

Alex Dobrescu, la un pas să fie luat de poliție în parcul Cișmigiu

Alex Dobrescu susține că n-a făcut nimic rău, dar o doamnă care stătea pe o bancă din apropiere susține că le-ar fi vorbit urât, menționând că o deranjează manelele. „Chiar dacă ne-a vorbit urât, i-am sugerat doar să se mute pe o altă bancă, pentru că parcul e mare. Ieri am incinerat-o pe mama, iar după am mers în Cișmigiu să o comemorez la o terasă. Am stat la masă, am băut bere și am ascultat manele pe telefon”.

Polițistul i-ar fi reproșat că nu a fost politicos

Cristina Cioran și Alex Dobrescu

 După ce oamenii legii au venit la fața locului să vadă ce se întâmplă, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost invitat să meargă la secție. Acesta s-a legitimat, apoi le-a explicat polițiștilor prin ce situația grea a trecut, ba chiar le-a arătat și imagini de la crematoriul unde și-a incinerat mama. Se pare însă că acesta nu a vorbit cu polițistul așa cum ar fi trebuit, pentru că acesta i-a spus că nu e politicos.

Totul s-a terminat însă cu bine pentru Alex Dobrescu, care a fost păsuit de oamenii legii și lăsat să-și bea berea, după o supărare atât de mare. Tatăl copilului Cristinei Cioran spune: „nu aveam de ce să fiu amendat. Ce vină aveam că acea doamnă nu mai avea loc de noi în tot parcul”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre