Simona Ionescu / Redactor Șef

Mara Bănica a născut într-o zi cu multă însemnătate. E un semn divin care a uluit-o

Mara Bănica a născut într-o zi cu multă însemnătate. E un semn divin care a uluit-o
Jurnalista Mara Bănică este în culmea fericirii. Ea a făcut marele anunț în urmă cu foarte puțin timp. A așteptat multe luni ca să poată aduce vestea.

Cu luni în urmă, când a anunțat că e însărcinată toată lumea a rămas fără cuvinte. Mara Bănică trăiește cel mai frumos moment al vieții, acela de a fi mama a doi copii.

Anul trecut a fost unul plin de surprize în ceea ce o privește pe Mara Bănică. După ce a lipsit o perioadă de la televizor, jurnalista a anunțat că a rupt contractul cu Antena 1, unde a fost timp de 12 ani. Nu a fost la mijloc niciun scandal. Din contra, Mara Bănică avea motive întemeiate. Și fericite. Ea a devenit din nou mamă. Vedeta s-a dovedit a fi o femeie însărcinată foarte frumoasă. Iar asta s-a văzut în fotografiile distribuite pe perioada sarcinii.  Într-una din ele s-a fotografiat alături de medicul care i-a urmărit sarcina.

Mara s-a căsătorit în iunie, dar nici până în acest moment nu și-a arătat soțul. Ea a povestit, în schimb, episodul haios în care a fost cerută în căsătorie. „Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud.  Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a mărturisit jurnalista.

Mara Bănică, mamă de doi copii la 45 de ani

Mara Bănică mai are un copil, Dima, în vârstă de 11 ani, pe care l-a crescut singură. Relația cu tatăl copilului s-a încheiat după doar o lună. Ajunsă la 45 de ani, jurnalista a anunțat marți că a devenit mamă pentru a doua oară. Ea este cu atât mai fericită cu cât a adus pe lume o fetiță.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viață exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să va fie bine!”, a scris jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre