Simona Ionescu / Redactor Șef

Marcel Pavel trăiește drama vieții. Mama lui a murit. Povestea lor e încărcată de lacrimi

Marcel Pavel trăiește drama vieții. Mama lui a murit. Povestea lor e încărcată de lacrimi
Marcel Pavel e devastat. Mama lui pe care o diviniza s-a stins din viață. A plecat „printre stelele eternității”, cum a anunțat fiul ei, aseară.

De nenumărate ori artistul a vorbit despre mama sa Argentina, cu care spunea că a avut mereu o legătură deosebită. O considera eroina familiei, cea mai importantă femeie din viața lui.

Știa că este bolnavă, dar, ca orice copil nu se gândea că într-o zi vine sfârșitul. Dar el s-a produs și i-a sfâșiat inima. Aseară târziu, Marcel Pavel a așternut câteva rânduri pe pagina lui de Facebook, anunțând drama prin care trece. Alături a pus fotografia cu mama și cu el de la un concert care are povestea lui. O poveste scăldată în lacrimi.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”.

Mesajele de condoleanțe și de îmbărbătare au început să curgă pe pagina sa.

„Marcel, dragule, condoleanțe! Știu cum e sa-ți pierzi un părinte și sa simți ca ceva se rupe din tine! Îți sunt cu sufletul aproape! De sus, sigur va veghea la fericirea voastră!” , a scris Fuego – Paul Surugiu.

Sofia Vicoveanca i-a scris și ea un mesaj de îmbărbătare: „Sincere condoleanțe…Domnul să-i odihnească sufletul în Sf. Lui Lumină…Domnul să vă dea putere , să vă mângâie la această mare pierdere!”.

Poveste despre mama

Marcel Pavel a povestit în câteva interviuri un moment emoționant legat de mama sa. Nu putea să nu vibreze la amintirea când mama lui l-a surprins la un concert susținut în anul 2017, la Circul Metropolitan din București. Marcel Pavel a declarat că a avut mereu o legătură deosebită cu mama sa, pe care o consideră eroina familiei.

Deși locuiește în Câmpulung și în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, mama lui Marcel Pavel a venit la concertul lui. Apoi a apărut pe scenă cu un buchet mare de flori pentru băiatul său.

Marcel Pavel a mărturisit că nu s-ar fi gândit niciun moment că va avea parte de o asemenea surpriză. Mama lui era bolnavă, era nevoită să facă patru injecții pe zi pentru diabet, și cu toate acestea a venit la București, a urcat pe scenă și i-a dăruit un buchet cu flori.

Artistul a fost copleșit de gestul mamei, i-au dat lacrimile. A sărutat-o și a mărturisit că o iubește enorm.

Marcel Pavel a declarat mereu că el îi datorează totul mamei sale, inclusiv cariera de succes pe care o are. Deși familia sa avea o condiție financiară modestă, erau trei copii, părinții lui au făcut împrumut pentru a-i cumpăra tobe.

„A venit pe scenă şi mi-a oferit un buchet de trandafiri şi am îngenuncheat. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu i-aş fi dat voie să vină, nu prea are voie să se deplaseze. Are diabet, face patru injecţii pe zi. E viaţa mea mama mea. M-a copleşit. Tata era cam oscilatoriu, dar un talent extrem. De la el am moştenit. Tata era foarte dur. Acasă era extrem de dur, când ieşea din casă era un om dulce. Era simpatic cu toţi, numai cu noi nu prea. Eu sunt cel mai mic dintre fraţi”, a povestit după acel concert Marcel Pavel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre