Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărculescu nu are liniște nici în mormânt. Încă un atac public

Mărculescu nu are liniște nici în mormânt. Încă un atac public
Actorul Costin Mărculescu pare să nu aibă liniște nici în țărână. El a fost înmormântat sâmbătă, 13 iunie, în cimitirul Reînvierea. Scandalul însă, continuă. Un alt coleg de breaslă aruncă cu vorbe grele la adresa lui, în public.

Relatam, într-un alt articol, despre scandalurile pe care Mărculescu însuși le-a provocat, aruncând cu vorbe grele la adresa colegilor de breaslă și a altor vedete. Acestea s-au întâmplat anii trecuți. În timp ce nici măcar cei jigniți nu au mai considerat oportun să amintească acele episoade, un alt coleg de breaslă s-a simțit dator să ia atitudine. Deloc în cei mai eleganți termeni.

Actorul Ștefan Caraman a scris un mesaj cumplit, pe pagina sa oficială de Facebook la adresa lui Costin Mărculescu: ”Presa de doi lei (adică toată) deplânge moartea unui pește renumit, Costin Mărculescu. Adică pe fraierul ăla care lătra pe videoblog prostii cu virgine îl umflă poliția, iar jegul ăsta care a alimentat protipendada Bucureștiului cu ”modele” (proaste găsite pe la țară și transformate în parașute de lux) are parte de ”lacrimi și durere”.

Ar trebui ca grupul ăla de activiste naive care s-au afișat mai ieri prin Piața Universității cu afișe antirasism să apară acum cu ceva pe care să scrie atât, ”Băi, s-a facut dreptate”. Cam asta e lumea în care trăim. Las un link cu putregaiul”.

Cățelul lui Mărculescu a dat alarma

În vârstă de 50 de ani, actorul Costin Mărculescu a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, mort, în baia din locuința în care stătea cu chirie, după ce un vecin a sunat la numărul unic de urgență, 112, ca urmare a faptului că nu îl mai văzuse pe bărbat de câteva zile. Alarma s-a dat seara, după ce vecinii actorului au conștientizat că din apartament, de mai bine de o zi, se aude lătrând, fără oprire, cățelul pe care Costin Mărculescu îl avea.

În urma autopsiei efectuată de legiști, s-a aflat că bărbatul a decedat în urma unui infarct. Pe 29 iunie acesta urma să împlinească 51 de ani.

Costin Mărculescu s-a născut la la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la numai 15 ani, în două spectacole de teatru. Ulterior, a jucat în filme, printre care seria ”Liceenii” sau ”Al patrulea gard lângă debarcader”.

Sursa foto: Facebook / Costin Mărculescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre