Simona Ionescu / Redactor Șef

Marele fotbalist descoperit de Boloni pune ghetele în cui. Dar rămâne lângă focoasa lui iubită

Marele fotbalist descoperit de Boloni pune ghetele în cui. Dar rămâne lângă focoasa lui iubită
Anul acesta l-a prins la Torino, și în echipa națională a Portugaliei. Acum marele fotbalist descoperit de Ladislau Boloni a luat o decizie radicală. El va pune ghetele în cui ca să aibă mai mult timp să stea lângă focoasa lui iubită. Ați văzut cum arată frumusețea, nimeni nu-l poate judeca. 

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, și partenera sa Georgina Rodríguez, în vârstă de 26 de ani, au decis să își arate trupurile perfecte într-un ultim instantaneu din vacanța lor care s-a prelungit peste vară. La final de august cei doi au postat o ultima imagine de la mare cu copiii lor.

Georgina a adăugat un titlu pozei: „De la mano, con muchos sueños por cumplir”, care se traduce prin: „Mână în mână, cu multe vise de împlinit”. Georgina Rodriguez este, de mai bine de trei ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cel mai mare fotbalist portughez al tuturor timpurilor și unul dintre cei mai prolifici sportivi din toate timpurile și-a anunțat retragerea de la echipa națională. Acesta este, fără doar și poate, anunțul momentului în fotbalul mondial! Într-un interviu acordat presei portugheze, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că este gata să facă un pas în spate și să își agațe ghetele în cui.

 Iată data exactă când se va retrage Ronaldo

Actualul fotbalist al lui Juventus Torino este gata să se despartă de prima reprezentativă lusitană pe care  acondus-o către cel mai important rezultat din întreaga sa existență, și anume titlul european cucerit de Portugalia în anul 2016, după o finală cu Franța.

Deja se știe și când se va retrage Ronaldo. Potrivit informațiilor apărute în presa occidentală, fotbalistul se va retrage de la echipa națională după campionatul Mondial din Qatar, programat să se desfășoare în 2022.

La acea dată, super-golgeterul fotbalului mondial va avea 37 de ani, o vârstă la care alți jucători au pus deja de mult timp ghetele în cui. De altfel, iată ce spune chiar el: ”Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul turneu la care voi juca pentru Portugalia”.  Cristiano Ronaldo va continua însă să evolueze pentru echipa sa de club.

Ronaldo a devenit celebru grație unui român

Este cunoscut faptul că Ronaldo a ajuns în fotbalul mare grație românului Ladislau Boloni, fosta mare glorie a României. Cei doi s-au întâlnit la Sporting Lisabona (foto), într-o perioadă în care Cristiano era copil, iar echipa din capitala Portugaliei era condusă de Boloni. Românul l-a remarcat imediat pe juniorul Cristiano și la promovat la prima echipă.

Odată propulsat în prima garnitură a celor de la Sporting, Cristiano a dat tot ce a putut și ceea ce urmat a uimit mapamondul. Puștiul a avut o ascensiune fulminantă. A  avut nevoie de un singur sezon integral petrecut pe Estadio Jose Alvalade, pentru ca Ronaldo să facă pasul către Premier League, la legendarul club britanic, Manchester United. Urmează 6 sezoane de senzație, unde reușește să cucerească tot. Titlul în Anglia, UEFA Champions League, Balonul de Aur.

Devenit unul dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei, portughezul ajunge la cel mai mare club al lumii, Real Madrid.  Aici au urmat nouă sezoane pline de succese cu titluri, cupe, UEFA Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, Supercupa Europei, titlul de golgeter, Balonul de Aur.

Din 2018, Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Juventus Torino alături de care și-a trecut deja în palmares două titluri în Italia. El  a fost numit cel mai bun fotbalist din peninsulă. Dincolo de acestea, Ronaldo rămâne cel mai galonat fotbalist al echipei naționale a Portugaliei. El este fotbalistul cu cele mai multe selecții în prima reprezentativă (135), sportivul cu cele mai multe goluri marcate în tricoul roșu – verde (85) și, în mod cert, cel mai cunoscut sportiv din istoria țării sale.

Sursa foto: Instagram

El e cel mai bogat artist român în viață. A vândut în pandemie de peste 26 de milioane de euro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre