Simona Ionescu / Redactor Șef

Mariah Carey lovită de o tragedie cum se nu poate imagina. Moartea lor a dărâmat-o

Mariah Carey lovită de o tragedie cum se nu poate imagina. Moartea lor a dărâmat-o
Chiar dacă știm cu toții că este ceva firesc, în fond, moartea ia mereu prin surprindere și bulversează. Este și cazul vedetei de peste ocean care a ajuns să trăiască momente grele.

Mariah Carey  a fost lovită de o tragedie cum se nu poate imagina. În aceeași zi și-a pierdut mama și sora. Femeile au murit în weekend, însă cauza decesului lor nu a fost făcută publică în niciunul din cazuri.

Mariah Carey trece printr-o dublă durere — mama ei, Patricia, și sora ei, Alison, au murit în aceeași zi în acest weekend, a confirmat TMZ. Cântăreața a declarat pentru sursa citată:  „Inima mea este frântă că mi-am pierdut mama weekendul acesta. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”.

Mariah Carey spunea că mama ei era geloasă pe talentul său (Instagram)

Mariah a adăugat: „Mă simt binecuvântată că am reușit să petrec ultima săptămână cu mama înainte să plece”. Ea a încheiat mesajul cu: „Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în acest moment imposibil”.

Mariah Carey lovită de dublă tragedie

Cauzele morții Patriciei și ale lui Alison nu sunt cunoscute în acest moment. Pe de altă parte, relația vedetei cu mama sa era destul de complicată — ea a descris-o ca fiind o „frânghie ghimpată de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire” în cartea sa de memorii, „The Meaning of Mariah Carey”, publicată în anul 2020.

Mariah Carey, cântăreața câștigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „multă durere şi confuzie”.

Surorile Carey, Alison și Mariah, când se înțelegeau (Instagram)

Chiar și cu relația lor dificilă, Mariah și mama ei au menținut o legătură strânsă, iar vedeta i-a dedicat o parte din memoriile sale, spunând că mama ei a făcut tot ce a putut și că o va iubi mereu.

Relație de familie complicată: mama era geloasă, sora a dat-o în judecată

Patricia Carey, în vârstă de 87 de ani, de origine irlandezo-americană, a fost cântăreață de operă şi antrenoare vocală.  Carey a declarat că, la un moment dat, între ele a apărut competiția. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar când persoana este mama ta şi gelozia este dezvăluită la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea.

Relația artistei cu sora ei, de care era înstrăinată, a fost și mai complicată — Alison chiar a dat-o în judecată pe celebra ei soră pentru acuzații de abuz în legătură cu cele scrise în aceeași carte de memorii.  Alison a dat-o în judecată pe Mariah Carey pentru 1,2 milioane de dolari după lansarea memoriilor, invocând „suferință emoțională imensă” și numind-o „răzbunătoare”.

Alison Carey a dat-o în judecată pe sora sa artistă de succes și i-a cerut daune de 1,2 milioane de dolari, pentru cele scrise în cartea de memorii (Instagram)

Tatăl cântăreței, Alfred, a murit în 2002 de cancer, la vârsta de 72 de ani. Mariah Carey este considerată una dintre cele mai de succes cântărețe la nivel global. De exemplu, melodia ei de sărbători, „All I Want For Christmas Is You”, este cea mai vândută melodie de Crăciun interpretată de o artistă.

De asemenea, ea deține recordul pentru cele mai multe single-uri numărul unu în Billboard Hot 100 de către un artist solo, cu 19 cântece, a vândut peste 220 de milioane de albume în întreaga lume și a fost jurat în emisiunea de concurs American Idol.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre