Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh, noapte de pomină alături de Lino Golden. Salvarea a venit de la Alex Velea

Mario Fresh, noapte de pomină alături de Lino Golden. Salvarea a venit de la Alex Velea
Invitat în vlogul lui Selly, Mario Fresh a dat cărțile pe față și a povestit un moment care a făcut deliciul fanilor săi.

Mario Fresh și fiica Andreei Esca fac o echipă formidabilă. Cei doi se iubesc și au o relație cu adevărat minunată.

Mario Fresh, noapte de pomină alături de Lino Golden. Salvarea a venit de la Alex Velea

În perioada în care nu era vedetă, iubitul Alexiei Eram a povestit că a trăit un moment alături de Lino Golden pe care nu-l va uita toată viața. Norocul a venit din partea lui Alex Velea, care le-a deschis ușa de care aveau mare nevoie.

„Am plecat dezbrăcați pe stradă”

„La 15 ani, după ce am băut niște shoturi, am plecat dezbrăcați spre casă. Eram cu tricoul pe mine, l-am dat la un moment dat jos, dar m-am oprit să mă picur și am rămas cu pantalonii așa. Am făcut asta pe Nordului, în București. Mai eram cu Lino. El era mai rău. Mai treceau pe lângă noi oameni. Era zi, dimineață.

Când am ajuns acasă, ne-am întins pe jos, în fața blocului. Nu am intrat în casă că nu aveam cheia de la casă. Ni s-a deschis ușa după vreo 2-3 ore, domnul Alex (n.r. ALex Velea) ne-a deschis. Dormeau copiii și nu a stat să se uite la noi. Ne-a deschis și a plecat”, a povestit Mario Fresh.

Cine i-a pus gând rău Alexiei Eram

Tot în acest vlog, a avut un moment de sinceritate și Alexia Eram, care a povestit cum a fost abordată de un bărbat de 50 de ani, în Dubai, dar ea l-a alungat imediat. „Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva.

După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a spus iubita artistului.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre