Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei, mesaj emoționant de tată către fiica lui și a Oanei Roman

Marius Elisei, mesaj emoționant de tată către fiica lui și a Oanei Roman
Oana Roman și Marius Elisei au format unul din cele mai complicate cupluri. Cu multe despărțiri și împăcări la activ, până la ruptura definitivă de anul trecut, cei doi s-au ales cu o fiică. Isabella a împlinit, azi, 10 ani.

Chiar dacă e deseori criticat de fosta parteneră, Oana Roman, că nu se îngrijește de fiica lor așa cum ar trebui, Marius Elisei a ținut să îi ofere Isabelei un cadou inedit de ziua ei. El a distribuit pe rețelele sociale un mesaj emoționant de tată către fiica lui și a Oanei Roman, lângă un clip care reunește mai multe fotografii.

„#10 La mulți ani sănătoși iubirea mea. La mulți ani buni și frumoși așa cum ești tu. La mulți ani plini de bucurie și realizări așa cum ai făcut pana acum. La mulți ani fericiți. Ești cea mai minunată și sunt tare mândru de tine”, a scris Marius Elisei, alături de trei inimioare roșii.

Oana Roman îi aduce reproșuri fostului soț

După ce s-au despărțit definitiv, Oana Roman i-a bătut de mai multe ori obrazul în public lui Marius Elisei în legătură cu fiica lor. Vedeta nu a făcut un secret din faptul că fostul ei soț nu își plătește pensia alimentară de 500 de lei lunar la care s-a angajat în fața notarului, în timpul divorțului lor amiabil. Mai mult, a arătat Oana Roman, Marius Elisei nici nu petrece timp cu fiica lor, cei doi văzându-se mai degrabă sporadic și vorbind uneori la telefon.

Marius Elisei, mesaj emoționant de tată către fiica sa

Isabela s-a născut în 2014, același an în care părinții s-au căsătorit. În vara acelui an Oana Roman și Marius Elisei s-au cununat religios și au făcut și botezul fetiței, în aceeași zi. Ajunsă la 10 ani, Isabela este deja o mică domnișoară care învață să trăiască stilat de la mama ei. Zilele acestea cele două se află în vacanță, în Egipt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman a ținut să puncteze prima aniversarea fiicei, pe rețelele sociale. Ea a distribuit un clip cu 31 de imagini în care apare Isabela. A ales cu atenție cele mai frumoase momente petrecute împreună, și a inclus și o imagine alături de Marius Elisei, din perioada în care erau, toți trei, o familie.

La două ore distanță, a urmat și mesajul lui Marius Elisei pentru fiica sa. El însă nu a inclus nicio imagine cu mama fetiței, Oana Roman, în colajul video cu șapte imagini.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre