Simona Ionescu / Redactor Șef

Medicii se luptă ca să-l salveze pe Alexandru Arşinel. E la Terapie Intensivă

Medicii se luptă ca să-l salveze pe Alexandru Arşinel. E la Terapie Intensivă
Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel pare din ce în ce mai precară, acesta fiind internat din 15 septembrie la Spitalul Universitar din București,

Escarele ce par că nu se mai vindecă i-au dat viața peste cap lui Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă acum cu fostul partener al Stelei Popescu.

Actorul Alexandru Arşinel a ajuns la terapie intensivă. Ce spun medicii

Potrivit informațiilor oferite de surse medicale pentru News.ro, Alexandru Arșinel a fost transferat în secția ATI a Spitalului Universitar din București. Cu puțin timp înainte, acestea afirmau că nu s-a agravat afecțiune de fond, acum susțin că au luat această decizie ”având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”.

”Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, a transmis marţi unitatea sanitară.

Luna trecută a ajuns la Fundeni

Tot în secția ATI, dar a Institutul Clinic Funeni, a ajuns Arșinel și luna trecută. Actorul a fost operat pe inimă anul trecut, iar în urmă cu 9 ani a suportat un transplant renal.

De asemenea, el suferă de diabet zaharat şi are probleme cu tensiunea arterială. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, vedeta este conectată la aparate.

Ce s-a întâmplat la azil

Alexandru Arșinel a ajuns luna trecută la spital, după ce i s-a făcut rău la căminul de bătrâni unde fusese internat de familie. ”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament.

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au declarat surse pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre