Simona Ionescu / Redactor Șef

Medicii se luptă să-i salveze viața redactorului șef adjunct de la Gsp. Ar fi încercat să se sinucidă

Medicii se luptă să-i salveze viața redactorului șef adjunct de la Gsp. Ar fi încercat să se sinucidă
Veste tristă despre Bogdan Stamatoiu, redactorul șef adjunct de la Gsp.ro, site aparținând trustului Ringier. A avut un accident grav și medicii fac tot posibilul să-l salveze.

Informația despre accidentul grav în care a fost implicat redactorul șef adjunct Bogdan Stamatoiu, angajat al Ringier, a fost oferită de Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza zilei. Medicii speră într-o minune.

Accidentul se crede că ar fi fost provocat intenționat de jurnalist

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Bogdan Stamatoiu ar fi fost victima unui accident rutier în județul Ilfov, miercuri după-amiaza. Accidentul se crede că a fost provocat intenționat de jurnalistul de la Gsp.ro, el intrând cu autoturismul într-un stâlp de înaltă tensiune. Potrivit unor declarații ale poliției, citate de Antena 3, mașina ar fi avut o viteză de peste 150 de kilometri pe oră în momentul impactului.

Bogdan Stamatoiu era redactor șef adj. pe partea tehnică la Gsp.ro, și se pare că ieri a fost schimbat din funcție. Starea lui e gravă. Comunicatul Poliției nu confirmă încă aceste informații, legate de viteză sau gestul sinucidal.

„Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon.

Tragedia în care a fost implicat redactorul șef de la Gsp. Sursă foto: Cancan, capturi de pe un video făcut de un martor

Iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Medicii fac tot ce e omenește posibil pentru ca viața jurnalistului să fie salvată.

Mesajul Ringier

La scurt timp după aflarea veștii, reprezentanții Ringier au dat publicității un mesaj. „Dragi colegi, vă scriem pentru a va informa că Bogdan Stamatoiu, redactor șef adjunct la GSP.ro, a fost implicat astăzi într-un grav accident auto. Bogdan este acum la spital, unde primeşte îngrijiri medicale.

Profund afectaţi de cele întâmplate, rămânem cu gândurile şi atenţia alături de Bogdan. Suntem în contact cu familia sa, gata să oferim în orice moment suportul nostru deplin. Vom asigura întreg sprijinul ce ne va fi solicitat, respectând spaţiul personal şi dreptul la intimitate. În egală măsură, suntem aici pentru fiecare dintre voi, în cazul în care veţi considera ca va putem fi de folos cu orice e necesar pentru a trece cu bine de aceste momente dificile.

Puteţi apela cu încredere la mine, la Predrag sau la colegele din departamentul de HR. Gânduri bune, Dan Puica & Predrag Mihailovic”, a fost mesajul Ringier.

Cu o zi în urmă, Ringier a anunțat noul redactor șef al Gazetei Sporturilor și concedierea lui Dan Udrea, redactor-șef adjunct, care conducea ziarul după plecarea lui Cătălin Tolontan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre