Simona Ionescu / Redactor Șef

Mega scandal. Victor Ciutacu o face praf pe Andreea Esca după ce aceasta i-a trimis un mesaj obscen lui David Popovici: „Nu scoți țărâna…”

Mega scandal. Victor Ciutacu o face praf pe Andreea Esca după ce aceasta i-a trimis un mesaj obscen lui David Popovici: „Nu scoți țărâna…”
Andreea Esca e fără de scăpare, de două zile e „tocată” mărunt, de toată lumea. Totul, după ce i-a trimis un mesaj obscen lui David Popovici.

După internauți și polițiști, Victor Ciutacu o face praf pe Andreea Esca după ce aceasta i-a arătat degetul din mijloc puștiului miracol în înotul internațional, David Popovici. Amintim că acesta, în vârstă de 18 ani, a câştigat, duminică, medalia de argint în proba de 200 m liber, la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt de la Melbourne.

El încheie astfel un an 2022 fantastic, cu 14 medalii, dintre care 11 de aur. Acestea au fost obținute la cele cinci mari competiţii la care a participat. Anul acesta, elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea nataţiei cu „dubla de aur” realizată la probele de 100 şi 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori şi Mondialul de juniori.

Andreea Esca i-a arătat degetul mijlociu

Lumea e din ce în ce mai convinsă că vedeta PRO TV a transmis cu intenție emoticoanele obscene. Probabil ca o ironie la faptul că sportivul a câștigat doar Argintul la Melbourne, scriu răutăcioșii pe rețelele sociale. Cert e că în postarea ei, pe care acum o redistribuie toată lumea, printre palmele care aplaudă apar și două care arată… mijlociul.

Andreea Esca și-a corectat postarea făcută pe contul lui David Popovici, la vreo oră după ce a lansat-o, însă lumea nu a ratat ocazia de a face print screen cu varianta originală.

Victor Ciutacu o face praf pe Andreea Esca

După faza cu degetul mijlociu ridicat, Victor Ciutacu o face praf pe Andreea Esca. Jurnalistul de la postul România TV nu s-a abținut și și-a exprimat punctul de vedere pe propria pagină de Instagram. „Scoți buletinul din țărână, da’ nu scoți țărâna din buletin”, a comentat celebrul jurnalist la adresa colegei sale de breaslă, vedeta altui post de televiziune, Andreea Esca.

Fanii lui au reacționat imediat. Oamenilor li se poare incredibil că o vedetă de calibrul Andreei Esca se poate preta la un asemenea gest. Pur și simplu refuză să creadă că a fost un accident.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre