Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle, din nou în centrul atenției din cauza tatălui ei. „Este o mascaradă”

Meghan Markle, din nou în centrul atenției din cauza tatălui ei. „Este o mascaradă”
Situație complicată pentru tatăl lui Meghan Markle. Acesta nu va mai putea participa la Jubileul de Platină al Reginei.

Tatăl lui Meghan Markle a avut mari probleme de sănătate și se află internat în spital.

Momente dificile pentru tatăl lui Meghan Markle. A fost internat de urgență în spital

Conform informațiilor oferite de Daily Mail, tatăl lui Meghan Markle ar fi avut un accident vascular cerebral major. Acesta primește tratament de urgență într-un spital american și, din câte se cunoaște, și-a pierdut abilitatea de a vorbi. El urma să fie la Jubileul de Platină al reginei, dar, după cum stau lucrurile, asta nu se mai poate întâmpla. Vestea tristă a fost dată de jurnalistul Dan Wootton, al cărui invitat urma să fie tatăl ducesei.

Meghan e acuzată de sora ei, Samantha

Sora lui Meghan Markle, Samantha, a dat o declarație în care spune că sora sa nu e deloc interesată de starea de sănătate a tatălui lor. De asemenea aceasta spune că acesta comunică doar prin mesaje cu familia, se recuperează și are nevoie de multă odihnă.

“Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. El are nevoie de liniște și odihnă. Dumnezeu să-l ajute. Ne rugăm. Are nevoie doar de odihnă. Este o mascaradă cât de mult a fost torturat și prin câte a trebuit să treacă datorită nepăsării surorii mele în ultimii ani. Este de neiertat”, a povestit aceasta.

A privit nunta fiicei sale de la televizor

Tatăl lui Meghan nu a putut fi prezent nici la nunta fiicei sale, tot din cauza problemelor de sănătate. El a suferit atunci o intervenție chirurgicală pe inimă, spune AFP. „Scumpa mea este magnifică şi are aerul că este şi foarte fericită”, a declarat el pentru site-ul TMZ.com.

„Mi-ar fi plăcut să particip şi doresc să le transmit toată fericirea din lume”, a declarat atunci acesta. La marele eveniment a fost însă prezentă mama lui Markle, Doria Ragland. Pentru că tatăl său a fost absent, Meghan a fost condusă la altar de prinţul Charles.

Sursă foto: impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre