Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle e nostalgică după vremurile bune. A renunțat la machiajul hollywoodian pentru unul „regal”

Meghan Markle e nostalgică după vremurile bune. A renunțat la machiajul hollywoodian pentru unul „regal”
Pentru turneul columbian pe care-l face alături de soțul său, prințul Harry, Meghan Markle a ales să fie o „regală rafinată” și a adoptat un machiaj demn de rangul familiei soțului.

Meghan Markle a optat pentru un machiaj regal în recentul turneu din Columbia. Ducesa și-a făcut „obraji roz și buze ca piersica”, a spus un expert.

„A îmbrățișat o „estetică mai rafinată, regală”, completată cu „obraji roz și buze piersică”

Meghan Markle a renunțat la farmecul ei hollywoodian și a optat pentru un machiaj mai „regal, sofisticat și matur” în timpul turneului ei de patru zile din Columbia, a dezvăluit un expertul Laura Kay. Makeup artistul Laura Kay a declarat pentru Femail că Ducesa de Sussex a îmbrățișat o „estetică mai rafinată, regală”, completată cu „obraji roz și buze piersică”.

Cunoscută pentru faptul că adesea se machiază și se coafează singură, a schimbat trei ținute în prima zi din Columbia. Nu este clar dacă acum a plecat fără un stilist, dar în turneul din Nigeria din mai anul acesta, a avut singură grijă de imaginea sa.

„Ultimul look al lui Meghan Markle marchează o evoluție distinctive”

Meghan a renunțat la machiajul de Hollywood pentru unul regal. Sursă foto: Daily Mail

Laura, fondatoare a companiei Laura Kay London, a declarat că „ultimul look al lui Meghan Markle marchează o evoluție distinctivă de la zilele ei glam de la Hollywood, pe care obișnuia să le iubească, la o estetică mai rafinată, regală.

Ieri, la Centro Nacional de las Artes Delia Zapata, ea părea să îmbrățișeze un vibe mai sofisticat, matur și elegant. Ceea ce atrage atenția în primul rând este trecerea ei la tonuri proaspete, de piersică și roz, dând tenului său un aer regal. Este o schimbare vizibilă față de look-ul ei bronzat și roze, inspirat de Kardashian poate și o remarcă inteligentă sau o amintire a rădăcinilor sale regale”.

Look-ul de acum amintește de ziua nunții

Expertul a observat, de asemenea, cum machiajul ochilor Ducesei pare să fie diferit de această dată. „Obișnuia să iubească fardul de pleoape, pe care îl amesteca pe întreaga pleoapă pentru a crea un look intens, glamour, care atrăgea atenția.

Dar acum, s-a îndepărtat de acest lucru, iar machiajul ei este semnificativ mai definit și mai rafinat decât am văzut în ultima vreme. De fapt, acesta amintește mai mult de ziua nunții ei. „Look-ul ei este acum mai sofisticat.

Și-a schimbat machiajul cremos și lucios obișnuit cu un look mai tradițional. Eyelinerul îndrăzneț și extensiile de gene glamorous au revenit, dar pleoapele ei au acum o nuanță surdă de maro-roșcat, mărginită de o lumină strălucitoare pentru a-i face ochii să iasă în evidență”, a mai spus specialistul.

„Face totul singură”

Harry și Meghan, tot mai îndrăgostiți

Pe de altă parte, celebrul make-up artist Daniel Martin, care i-a realizat machiajul lui Meghan pentru nunta cuprințul Harry în 2018, a dezvăluit cum Ducesa și-a făcut propriul machiaj recent. Vorbind pentru US Weekly în iunie 2024, Daniel, prietenul lui Meghan, a spus că „nu există niciun stilist, nu există niciun coafor. Face totul singură și este atât de bună la asta”.

Momente de afecțiune

Ducesa de Sussex a părut mai îndrăgostită ca niciodată alături de soțul ei, în timp ce cuplul s-a bucurat de prima lor zi de angajamente în turneul lor de patru zile din Columbia.

Meghan și-a așezat capul pe umărul lui Harry, în timp ce acesta și-a înfășurat brațul în jurul soției sale și a sărutat-o pe păr. Dar acesta nu a fost singurul moment de afecțiune dintre cei doi. Numeroase fotografii arată cuplul îndrăgostit ținându-se de mână în timp ce urmăresc dansatori de folclor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre