Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle și prințul Harry sunt panicați. Le-a intrat cuțitul la os și vor să schimbe tactica

Meghan Markle și prințul Harry sunt panicați. Le-a intrat cuțitul la os și vor să schimbe tactica
Decesul reginei Elisabeta a II-a i-a dat viața peste cap prințului Harry, care și-a adorat bunica. Mai mult, ceva se întâmplă cu el și Meghan Markle.

Situația dintre ducii de Sussex și Casa Regală este din ce în ce ce mai tensionată, iar prințul Harry și Meghan au început să bată în retragere.

Meghan Markle și prințul Harry sunt panicați. Le-a intrat cuțitul la os și vor să schimbe tactica

Meghan Markle și Prințul Harry au surprins pe toată lumea cu noua decizie, la care nu s-ar fi gândit nimeni. Sursele spun că aceștia ar fi intrat în panică dat fiind modul în care sunt tratați de regele Charles. Se pare că cei doi vor să facă schimbări de ultim moment, în speranța că vor reuși să facă un pas spre o eventuală împăcare cu Casa Regală.

Britanicii au crezut că participarea lor la funeraliile Suveranei va aduce cu sine o legătură mai strânsă cu Casa Regală însă, din nefericire, n-a fost deloc așa. Se pare că cei doi au înțeles abia acum acest lucru și vor să schimbe situația în bine.

Au cerut schimbări de ultim moment 

După ultimele discuții purtate cu regele Charles, ducii de Sussex au cerut să se facă schimbări pe filmările în care au fost făcute celebrele dezvăluiri despre Casa Regală.

Cu alte cuvinte, Meghan și Harry nu vor mai spune tot ce se aștepta întreaga lume să afle. Deși au semnat un contract cu Netflix pentru 100 de milioane de dolari pentru documentarul în care urmează să povestească lucruri necunoscute de nimeni despre Palatul Buckingham”.

„Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi”

Sursele spun că aceștia întâmpină o mare problemă pentru că producătorii nu vor să facă modificări în interviurile care au fost deja făcute. Tot sursele susțin că în urma discuției purtate cu Charles, acesta le-ar fi atras atenția privind imaginile și cuvintele folosite, dând de înțeles că va lua o decizie finală.

„Dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat”

„Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi în încercarea lor de-a atenua tonul chiar și celui mai elementar limbaj. Dar este povestea lor, spusă cu propria lor gură. Ei au cerut insistent să se revină asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat – într-o măsură atât de mare, încât unii angajați ai Netflix cred că, dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat”, conform unor surse din interiorul companiei Netflix, citate de Daily Mail.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre