Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania Trump face ravagii. A „trimis” un pastor american la terapie

Melania Trump face ravagii. A „trimis” un pastor american la terapie
Situație comică în Missouri, Statele Unite. Un pastor american a ajuns la terapie, în urma unei situații care are legătură chiar cu fosta primă doamnă. Melania Trump face ravagii.

Melania Trump face încă ravagii, deși nu mai este prima doamnă a Statelor Unite. O situație cel puțin ciudată, dar și comică, a avut loc în Missouri. Un pastor baptist a ținut o predică inedită luna trecută, care a ajuns virală pe internet și s-a terminat cu un val întreg de critici pe Twitter. Totul are legătură cu Melania Trump, care se pare că a impresionat serios anumiți reprezentanți masculini. 

Pastorul Stewart Allen-Clark de la Biserica Baptistă Primă Generală din Malden, Missouri, a ținut o predică luna trecută. Acesta le-a spus femeilor din biserica sa în timpul unei predici de 20 de minute de luna trecută, că ar trebui să fie mai mult ca Melania Trump. „„Bărbații vor ca soțiile lor să arate bine acasă și în public. Pot obține un amin?”, a spus pastorul. 

Melania Trump face ravagii. Pastorul a ajuns la psiholog 

Predica lui Clark continuă cu o serie de sfaturi „prețioase”, adresate tinerelor femei. „Nu spun că fiecare femeie poate fi epică, soția trofeu epică din toate timpurile, precum Melania Trump. Nu spun asta deloc „, a spus Allen-Clark în timp ce arăta o imagine a fostei prime doamne pe ecran în spatele lui. „Majoritatea femeilor nu pot fi soții trofeu ca ea, dar poate ești un trofeu de participare.”

Allen-Clark a avertizat femeile să acorde atenție aspectului lor, astfel încât soții lor să nu le înșele. Femeile ar trebui să evite să poarte papuci și pantaloni de trening, să aibă grijă cu machiajul și coafurile și să se uite la greutatea lor, a mai spus Allen-Clark. Reprezentanții Bisericii Baptiste au condamnat clar afirmațiile și au transmis că aceasta nu este poziția oficială. La scurt timp după, Clark a fost demis din funcție și a fost trimis la psiholog și „primește ajutor de specialitate”.

Foto: Facebook 

Semne că cineva este atras de tine. Ce spun psihologii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre