Simona Ionescu / Redactor Șef

Membrii trupei ABBA sunt la fel de frumoși ca acum 40 de ani. Ce pregătesc sutelor de milioane de fani

Membrii trupei ABBA sunt la fel de frumoși ca acum 40 de ani. Ce pregătesc sutelor de milioane de fani
Cea mai bună veste pentru admiratorii trupei ABBA. Aceștia vor scoate pe piață un nou album.

40 de ani au așteptat fanii trupei ABBA o veste de la cei patru artiști celebri. Grupul suedez le va împlini cea mai mare dorință.

Membrii trupei ABBA sunt la fel de frumoși ca acum 40 de ani. Ce pregătesc sutelor de milioane de fani

Membrii trupei ABBA sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un nou album, scos după 40 de ani. Pe 5 noiembrie, va apare pe piață albumul Voyage, iar două dintre piesele ce se vor regăsi pe acesta, au fost deja lansate. Iar fanii sunt extaziați.

Concertul mult așteptat va avea loc în mai 2022

Dar asta nu e tot. Anul viitor, în luna mai, formația ABBA a anunțat și un concert cu totul inedit, unde urmează să fie proiectate versiunile digitale ale membrilor formației.

„Cu toții am simțit că, după aproximativ 35 de ani, ar putea fi amuzant să ne unim din nou forțele și să intrăm în studioul de înregistrări. Așa am făcut. Și parcă timpul stătuse nemișcat și am fi fost plecați doar într-o scurtă vacanță. O experiență extrem de veselă”, au declarat membrii formației.

Formația e la fel de unită

Perioada celor 40 de ani când au dispărut nu i-a destrămat pe cei de la ABBA, Bjorn Ulvaeus declarând că cei patru sunt mai uniți ca niciodată. „Este incredibil să fim împreună. Am vrut să facem acest proiect înainte de a muri. Am aşteptat atât de mult timp”, a spus acesta. Ulvaeus a mai spus că au ales Londra pentru spectacolul live, deoarece Londra este cel mai bun oraș când vine vorba de divertisment, teatru.

Am simțit întotdeauna că britanicii ne văd ca pe ai lor”, a amintit acesta. Cei patru magnifici au înființat trupa în anul 1972, iar doi ani mai târziu au fost fericiții câștigători ai premiului Eurovision. Se spune că ar fi vândut nu mai puțin de 400 milioane de albume. Grupul s-a destrămat în 1983, fără să existe un anunț oficial, iar ultimul lor concert a avut loc în 1984.

Sursă foto: NME

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre