Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul

Micuța prințesă a României în prima vacanță. A dormit tot timpul
Micuța prințesă Maria-Alexandra, strănepoata Regelui Mihai, are deja două luni de când a venit pe lume, spre bucuria părinților ei. A dormit de Sărbători și în prima ei vacanță.

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie. Micuța Maria-Alexandra a petrecut primele sale sărbători acasă, cu părinții și familia mamei.

A fost îmbrăcată ca o prințesă adevărată, cu o rochiță roșie, dar bebelușa a dormit la poza de Anul Nou. Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie, deci are deja două luni de când a venit pe lume.

Micuța prințesă a României în prima vacanță

Fericitul tătic, Nicolae al României, s-a pozat cu familia lui din centrul vechi al orașului Brașov.

”O mică vacanță în 3!”, a scris nepotul Regelui Mihai pe Instagram. Mica prințesă nu s-a sinchisit de eveniment, a dormit liniștită în căruciorul ei.

Maria-Alexandra s-a născut în ajunul marii sărbători de Sfântul Mihail. Tăticul, Nicolae al României, a spus atunci că Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.”

Micuța Maria-Alexandra s-a născut în plină pandemie.

Fericitul tătic, Nicolae al României, spunea că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul sau, senzația fiind unică. “Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu”, a povestit Nicolae al României.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia pe 30 septembrie 2018. La scurt timp de la acest eveniment, ziarul Daily Mail din Marea Britanie a alocat un spațiu generos poveștii de viață a Princepelui Nicolae și a prezentat un arbore genealogic prin care se arăta legătura de strânsă rudenie dintre cele două Case Regale, britanică și românească.


Ce preferințe muzicale aveau DJ-ii din radiourile românești acum 27 de ani. Iată cum arătau unii din ei!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre