Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în doliu. „A fost prima dată când i-am văzut lacrimile…”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în doliu. „A fost prima dată când i-am văzut lacrimile…”
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trec prin momente foarte grele după ce au suferit o grea pierdere. Vedeta a spus totul într-un mesaj.

Mihaela Rădulescu e alături de iubitul său care a primit o palmă grea de la viață. Bruneta a postat totul într-un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în doliu. „A fost prima dată când i-am văzut lacrimile…”

Fosta prezentatoare TV și iubitul ei, Felix Baumgartner sunt negri de supărare după ce au aflat de decesul co-fondatorului companiei Red Bull, Dietrich Matechitz. Bărbatul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai iubitului Mihaelei dar și mentorul său, care l-a ghidat în cariera sa de cascador.

Mihaela spune că a fost pentru prima dată în nouă ani de când sunt împreună când l-a văzut pe Felix plângând. Pentru că nimic nu e întâmplător în viață, Felix a fost sunat de bunul său prieten cu doar câteva zile înainte de nenorocire. Și-a luat rămas bun pentru totdeauna…

„Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui”

“Nu sunt un atlet Red Bull. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate. Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut.

„L-a sunat pe Felix să-i spună… ‘la mulți ani pentru a 10-a aniversare’ și… La revedere”

Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… În 9 ani de când îl știu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile…. Nu astăzi, când Dietrich a murit…Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… ‘la mulți ani pentru a 10-a aniversare’ și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată.

Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu, postat pe pagina de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre