Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Albu o bate pe Iulia cu propriile arme. Gestul lui pune familia fostei într-o lumină foarte proastă

Mihai Albu o bate pe Iulia cu propriile arme. Gestul lui pune familia fostei într-o lumină foarte proastă
Mihai Albu este un adevărat brand când vine vorba de încălțăminte și accesorii din piele. Absolvent al facultății de arhitectură, el a construit o afacere în care, de decenii, creează pantofi remarcabili și poșete ieșite din comun. Dincolo de acest lucru, relația  celui supranumit „arhitectul pantofilor” cu fosta soție, la mulți ani distanță de la divorț, nu este deloc confortabilă.

Celebrul designer a făcut o mărturisire interesantă pe rețelele sociale și a dă replica. De fapt, o bate pe Iulia cu propriile arme, cum se spune. Gestul lui pune familia fostei soții într-o lumină foarte proastă, la 11 ani de la divorț.

Mihai Albu a dezvăluit public gestul pe care îl face pentru familia fostei sale soții (Instagram)

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți opt ani, împreună având o fiică, Mikaela. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar fiica lor are acum 15 ani. Pentru fiica sa, designerul face un gest care a stârnit valuri de reacții în mediul online. Mai exact, trebuie să returneze un cadou primit de la fostul său socru. Acesta i-a oferit obiectele în timp ce Mihai Albu era soțul Iuliei, iar acum, invocând interesul fostei soții și al nepoatei, s-a sugerat că returul ar fi binevenit.

Gestul lui Mihai Albu pune familia fostei într-o lumină foarte proastă

Mihai Albu a dezvăluit pe internet că a decis să returneze două mașini de cusut, una Singer și alta Neumann, fostului socru.

„Aceste două mașini de cusut le-am primit cadou de la fostul meu socru acum 18 ani. Deși inițial am fost circumspect în ideea de a le folosi, cu timpul au devenit piese importante în showroom-ul atelierului meu de creație. Cine mi-a trecut pragul în toți acești ani cu siguranță le-a remarcat.

mașinile de cusut vechi ale lui Mihai Albu
Acestea sunt mașinile de cusut vechi pe care Mihai Albu a decis să i le dea înapoi fostului socru, care i le-a făcut cadou în urmă cu 18 ani (Facebook)

La intervenția bunicului Mikaelei, spunându-mi că aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului și pentru că au provenit din familia lor, ne-am gândit că ar fi bine să i le fac cadou. Sunt încântat pentru că pot face un asemenea gest, în speranța că va fi apreciat și va aduce liniște în familiile noastre. Pace tuturor”, a scris Mihai Albu într-o postare în care a arătat și piesele.

Internauții lansează mesaje acide la adresa tatălui Iuliei Albu

Postarea lui a stârnit valuri de reacții în mediul online. Deși „arhitectul pantofilor” a fost elegant în răspunsuri, unde a spus că nu i-a fost cerut cadoul înapoi cu subiect și predicat, lumea nu s-a abținut să nu aibă replici acide la adresa tatălui Iuliei Albu.

Mai mulți internauți au întrebat dacă fostul socru nu s-a gândit să-i ceară nepoatei sale să renunțe la numele tatălui ei. „Nu ar fi avut nicio șansă”, a replicat Mihai Albu.

Mihai Albu, probleme grave de sănătate

Dacă până anul trecut cele mai mari probleme ale lui Mihai Albu țineau de neînțelegerile cu fosta soție în legătură cu fiica lor, anul acesta, lucrurile au mers din rău în mai rău.

Designerul a început anul 2024 cu o lovitură teribilă: a aflat că are cancer. Asta după ce, în opt luni, și-a pierdut mama și fratele. A fost o perioadă cumplită pentru artist, care încă nu s-a terminat. Transformat total, acesta a dezvăluit luna trecută că a reușit să țină boala sub control și că, periodic, face investigații, la recomandarea medicilor.

Sursa foto: Facebook / Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri