Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Găinușă l-a luat peste picior pe Șerban Huidu, după ce a plâns pe umărul lui Denise Rifai. „O să rupă audiența…”

Mihai Găinușă l-a luat peste picior pe Șerban Huidu, după ce a plâns pe umărul lui Denise Rifai. „O să rupă audiența…”
Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Șerban Huidu și-a pus oful și a plâns urmele colegului și prietenului, Mihai Găinușă.

N-a trecut mult și a venit și prima replică a acestuia. Găinușă susține că n-a văzut emisiunea la momentul difuzării, pentru că a dormit, dar i-a transmis un mesaj fostului coleg. Găinușă i-a mulțumit lui Huidu pentru cuvintele frumoase și a mărturisit că n-ar spune un „NU” hotărât unei revederi. A fost plăcut surprins atunci când a auzit vorbele spuse de „cârcotaș”.

“Cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră”

„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never (n.red. niciodată să nu spui niciodată). Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii „Surprize-Surprize”, cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia da revedere!”, a mărturisit Mihai Găinușă, pentru Playtech.

Huidu și Găinușă au făcut ani buni deliciul telespectatorilor, dar au trecut 14 ani de când au ales să meargă fiecare pe drumul său. După atâta timp, Șerban Huidu a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre motivele “divorțului” de colegul său și a recunoscut că îi lipsește foarte mult.

“Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu”

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari.

Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.

“Eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări”

Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit, un partener care să poată să facă atât de multe lucruri, și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a povestit Șerban Huidu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre