Simona Ionescu / Redactor Șef

Minune! Daniel Onoriu a dat primul semn de pe patul de spital

Minune! Daniel Onoriu a dat primul semn de pe patul de spital
S-a împlinit o lună de când Daniel Onoriu zace pe un pat de spital. Familia este pur și simplu disperată, dar nimeni nu și-a pierdut speranța.

A fost dintotdeauna un luptător și toată lumea e convinsă că Daniel Onoriu va câștiga și acum bătălia cu boala.

Minune! Daniel Onoriu a dat primul semn de pe patul de spital

Pentru familia lui Daniel Onoriu ultima lună a fost un coșmar. Pilotul de raiuri este și acum țintuit pe patul de spital și toată lumea înalță rugăciuni la Dumnezeu, implorându-l să-l vindece. Toată nenorocirea a venit în urma unei banale operații de micșorare a stomacului pe care bărbatul a făcut-o în Turcia.

În acel moment a fost atinsă o venă la pancreas, care a sângerat și a început dezastrul. Daniel a fost adus în țară și internat la Spitalul Floreasca, iar medicii au intervenit peste ce au făcut colegii din Turcia. Din nefericire însă, în spatele pancreasului a fost descoperită și o punguță cu infecție, care nu cedează, deși acestuia i-au fost administrate cele mai puternice antibiotice.

„Sunt 35 de zile cu antibiotice puternice și nu reacționează”

„În momentul în care l-au deschis, alți doi litri de sânge erau în stomac și în tot corpul. În momentul în care el s-a întors și medicii l-au deschis pentru operație, au observat că trei capse s-au desprins, nu e vorba doar de una.

S-a și format un abces plin de puroi, în spatele pancreasului, care nu reacționează. Sunt 35 de zile cu antibiotice puternice și nu reacționează, în sensul că nu a dat înapoi abcesul. Acesta are în jur de 3-4 centimetri și nu a scăzut nici până în ziua de astăzi”, a spus Rebeca Onoriu cu ceva timp în urmă.

Aparatele au început să arate valori mai mari ale tensiunii

Acum, fiica celebrei cântărețe Gabi Luncă a povestit că a fost din nou în vizită la Daniel. În timp ce stătea lângă el și se ruga cu lacrimi, ceva s-a întâmplat. Aparatele la care acesta e conectat au început să arate valori mai mari ale tensiunii. Femeia s-a speriat îngrozitor, dar asistenta i-a spus că e o veste bună. Daniel a simțit-o pe mătușa lui…

„Am fost la Daniel, l-am văzut și am stat cu el 10 minute. A fost pentru prima dată când am vorbit și el nu mi-a răspuns. La un moment, m-am rugat și am plâns, iar tensiunea lui a crescut și am auzit un piuit la aparat. M-am speriat. M-am uitat la asistentă și ea mi-a zis ca mă simte! Mă bucur că am avut un semn din partea lui”, a povestit aceasta, potrivit Wowbiz.ro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre