Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman, dichisită la spital. Ce zice Oana Roman

Mioara Roman, dichisită la spital. Ce zice Oana Roman
Fosta soție a lui Petre Roman merge dichisită chiar și la spital. Oana Roman și-a dus astăzi mama pentru a o interna, iar Mioara Roman a mers îmbrăcată impecabil.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie. Chiar și așa, mama Oanei Roman a mers dichisită la spital. 

De ce boli suferă Mioara Roman 

Fosta soție a lui Petre Roman suferă de un Parkinson extrem de agresiv, care nu ii mai permite să-și folosească mâna dreapta. ”Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie”, a declarat Oana Roman. 

Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a mai spus Oana la Kanal D. 

Mioara Roman, dichisită la spital

În această dimineață, Oana Roman și-a condus mama la un spital privat din București pentru a fi internată. ”Am adus-o pe mama să o internez. Sper să fie totul bine. Eu am mare încredere în doctorii de aici unde mi-au salvat și mie viața acum niște ani. Sănătatea e un lucru de la care nu fac rabat”, a scris Oana Roman pe Instagram. 

De asemenea, fiica fostului premier a împărtășit și o poză cu mama sa, așteptând cuminte pe scaun pentru a fi preluată. În imagine se poate observa cum Mioara Roman este extrem de dichisită. Aceasta poartă haină de blană și basma de mătase. ”Mama nu a vrut să plece fără basma de mătase și blana. Deși poartă mască a vrut să-și dea și cu ruj”, a scris Oana pe imaginea împărtășită pe rețelele de socializare.

Rodica Tapalagă, o prezență diafană în Revelioanele de altă dată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre