Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirabela Dauer, surpriza serii la botezul nepoatei Irinei Loghin. Ce a pățit celebra cântăreață până a intrat în scenă

Mirabela Dauer, surpriza serii la botezul nepoatei Irinei Loghin. Ce a pățit celebra cântăreață până a intrat în scenă
Una dintre cele mai mari voci ale României, Irina Loghin, și-a văzut visul împlinit. Are nepoata la care a visat, iar acum micuța a intrat în rândul creștinilor.

Irina Loghin trece prin momente grele din cauza sănătății, dar nimic nu a împiedicat-o să ajungă la botezul nepoatei sale.

Bucurie imensă în familia Irinei Loghin, care și-a botezat minunea de fetiță care a intrat în familia artistei.

Părinții spirituali ai bebelușei au fost și nașii de cununie ai Irinucăi Loghin, celebrii cântăreți Alina și Romeo, alias formația Alesis. Invitați în studioul de la Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi au dezvăluit câteva lucruri din spatele celebrului eveniment.

Fiecare invitat a fost prezentat cu câte un catren

Așa s-a aflat că surpriza serii la botez a fost marea cântăreață Mirabela Dauer, care a așteptat o oră în mașină până să intre în restaurant și să interpreteze celebra melodie „Mulțumesc, iubită mamă”, piesă care a stors lacrimile invitaților. De asemenea, Romeo a avut grijă să-și prezinte fiecare invitat cu câte un catren, iar acest lucru a fost apreciat de toată lumea prezentă.

Bunica i-a dedicat o poezie nepoatei mult așteptate

Fiica Irinei Loghin, mai frumoasă ca niciodată, a atras toate privirile la biserică, pătând pentru o ținută roz, un palton cu blană. Soțul acesteia a fost mai sobru, alegând un costum închis la culoare.

Deși a fost operată cu puțin timp în urmă de hernie de disc, Irina Loghin a fost prezentă atât la biserică cât și la restaurant, unde le-a făcut tuturor o mare surpriză.

Artista i-a scris o poezie micuței Ana Alexandra, din care reiese cât de mult și-a dorit ca Dumnezeu să o binecuvânteze cu o nepoată. „Eu prin parcuri cu alei, / Mulți bunici cu nepoței / Îi vedeam cum se jucau, / Ochii mei lacrimi vărsau / Și-l rugam pe Dumnezeu / Să fiu bunică și eu / Să-mi strâng la piept nepoțica / Și să mă strige: „Bunica!”, sunt versurile care au impresionat toți invitații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre