Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu

Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu
Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei, pe timpul ”pasei”. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a fost invitat de Mihai Gâdea să comenteze interviul acordat de Florin Cîțu. A fost delir!

Mircea Badea este ”fan” Florin Cîțu, așa acum a spus de sute de ori. Simpaticul realizator al emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, l-a imitat pe premier și a stârnit hohote de râs.

Mircea Badea a făcut din nou show. L-a imitat de Florin Cîțu

Mircea Badea are un succes uriaș, mai ales pe timpul ”paselor” cu Măhai Gâdea, la ”Sinteza zilei”. Miercuri seara, s-a întrecut pe sine când l-a imitat pe Florin Cîțu. Invitații lui Mihai Gâdea au râs cu poftă.

Premierul a fost la podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”. Florin Cîțu a dat detalii despre viața personală, trecutul profesional, dar și rolul politic și administrativ pe care l-a avut în perioada pandemiei. Mircea Badea nu a fost foarte impresionat.

„Eu m-am concentrat foarte mult. Uneori mă uit la vopseaua de pe perete, cum se usucă. Îmi pare rău că nu era și o vopsea undeva să se usuce, pentru că domnul Cîțu este un personaj absolut captivant. Mă gândesc că va trebui să zugrăvim (în studio, n.r.) că s-au scorojit pereții.

Ideea este că am înțeles că dânsul a spus că a spălat vasele în America, odinioară. Eu cred că asta face și acum. Părerea mea”, a spus Mircea Badea.


Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase

De ce Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui. Împlinește 47 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre