Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Badea s-a decis cum să-i boicoteze pe austrieci. Va face sacrificiul suprem

Mircea Badea s-a decis cum să-i boicoteze pe austrieci. Va face sacrificiul suprem
După ce Austria a blocat accesul României de a intra în spațiul Schengen, Mircea Badea a luat o decizie.

Sunt mulți cei care au crezut că România va fi acceptată, în sfârșit, în spațiul Schengen. Cum nu s-a întâmplat așa, românii se revoltă. Ce spune Mircea Badea.

Mircea Badea s-a decis cum să-i boicoteze pe austrieci. Va face sacrificiul suprem

Prezentatorul Mircea Badea e sigur că românii sunt supărați pe austrieci, însă nu crede că vor face mai mulți pași. Dar el e mai hotărât ca niciodată să se impună și să renunțe la un produs pe care l-a adorat ani buni.

„Vom scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla”

„În primul rând, presupusul boicot – care vine pe parte emoțională – nu se va întâmpla sigur. Îmi aduc aminte foarte bine, ca și cum ar fi fost azi, că, la un moment dat, pe vremurile cu mitingurile, cu hashtagilștii, cu Dragnea, nu mai intru în detalii, a fost o treabă cu o bancă… M-a apucat pe mine de jos, și pe alții furioși… Și eu m-am dus la banca respectivă, am zis nu se poate, închid conturile.

Nu că s-ar fi prăvălit ei de marele cont al lui Pește Prăjit, că nu eram chiar Elon Musk! Ideea era că nu mai aveam de-a face cu ei. Câți din arealul meu de răspândire au mai făcut asta? Niciunul! Eu am fost pe acțiune. Deci, stați liniștiți, vom scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla”, a afirmat Mircea Badea, la Antena 3 CNN.

Ce va face Mircea Badea

Mircea Badea nu îi crede nici pe cei care susțin că nu mai merg să viziteze târgul de la Viena sau care spun că vor lăsa ski-ul de acolo și vor opta pentru munții României. „Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Dacă îmi propun, pot să fiu rău.

Şi poate mă las de energizantele lui peşte. Oricum nu mă mai energizează, beau o căldare şi mă culc. La câte cisterne am băut… Îţi dai seama câţi bani le-am dat? Eu am consumat energizante de peste 25 de ani de zici că-s acționar. Auzi, știi ce? Mă las de energizantele lu’ pește şi gata cu ocazia asta. Sigur!”, a concretizat Mircea Badea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre