Simona Ionescu / Redactor Șef

Miss Ucraina și Miss Rusia s-au bătut în camera de hotel. Scandal monstru la Miss Universe – Imagini

Miss Ucraina și Miss Rusia s-au bătut în camera de hotel. Scandal monstru la Miss Universe – Imagini
Ultima ediție a concursului Miss Universe s-a lăsat cu un scandal monstru din partea reprezentantelor a două țări aflate în conflict. Cu greu, Miss Ucraina și Miss Rusia au fost oprite. 

Scandalul de la concursul Miss Universe a început după ce Miss Ucraina a declarat că este lipsă de respect ca Rusia să participe la competiția de frumusețe. Organizatorii însă au dat dovadă de foarte mult umor (sau indiferență crasă) și le-au cazat pe reprezentantele celor două țări aflate în conflict armat, în aceeași cameră de hotel. Probabil se bazau pe valorile prieteniei intens vehiculate între concurentele la acest concurs. Ei nu și-au imaginat ce va urma. Iar urmarea a fost un scandal monstru. Ucraineanca s-a luat la bătaie cu rivala ei, Miss Rusia, după ce au ajuns în camera de hotel care le-a fost repartizată.

Miss Ucraina, discurs  politizat la concursul  din America

Reprezentanta Ucrainei la celebrul concurs de frumusețe, Viktoria Apanasenko a declarat ea și echipa sa „au depus multă muncă” pentru a o împiedica pe concurenta rusă, Anna Linnikova, să participe la concurs. Marea dezamăgire a venit din faptul că organizatorii din SUA i-au acordat viză Linnikovei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

„Dacă americanii i-au dat o viză, comitetul de organizare nu poate renunța la concurentă, a explicat ucraineanca. Și nu este prima dată când a încercat să facă acest lucru. Am o singură întrebare pentru ea și până acum nu am primit niciun răspuns: dacă susține sau nu politica președintelui ei care a declanșat războiul din Ucraina. De mai multe ori s-au oferit să facă o fotografie prietenoasă”. Miss Ucraina a amintit de războiul declanșat de Rusia în țara sa.

Miss Ucraina a venit cu discursul pregătit, după exemplul președintelui țării sale, care apare la toate evenimentele mondiale importante și conferențiază despre război. Astfel, conform presei internaționale, ucraineanca a subliniat că „este foarte important să vorbim în continuare despre război. Trebuie să fim alături de forțele noastre armate. Avem nevoie de sprijinul altor țări pentru a salva viețile ucrainenilor și pentru a opri cruzimea Rusiei.

Sunt conștientă de responsabilitatea mea de a fi unul dintre ambasadorii Ucrainei pe arena internațională într-un moment atât de dificil, dar sunt ucraineancă, deci sunt curajoasă, puternică și hotărâtă”.

Miss Rusia, sprijinită direct de Putin

Considerată cea mai frumoasă femeie din Rusia în acest moment, tânără Anna Linnikova, Miss Rusia, are parte de sprijinul direct al președintelui Vladimir Putin, mai scrie presa străină. În competiția Miss Universe, ea a defilat cu o rochie brodată cu cristale Swarowski, în stilul epocii Romanovilor, inspirată de Alexandra, țarina tragică a lui Nicolae al II-lea, ultimul monarh al Rusiei.

Concursul Miss Universe a avut loc în weekend la New Orleans. Fotomodelul R’Bonney Gabriel, din SUA, a câștigat sâmbătă cea de-a 71-a ediție a concursului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre